Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pragnący porządnej

Ciężko dziś znaleźć dziewczynę, która nie ma za sobą seksu bez związku

Polecane posty

Gość gość
"Ja to bym chciała, żeby facet mógł poczekać z rok usmiech.gif Najpierw bym go trochę poznała jako osobę, potem by były przytulanki i macanki, a potem seks." Jakby ktoś mi zapewnił taki komfort psychiczny, to pewnie jednak nie musiałby tyle czekać :D

Gość Pragnący porządnej
Rok to bardzo długo, jak się ma prawie 30 lat.

Gość gość
masz rację, to powód do smutasiania :(

Gość gość
Zapamiętaj, że jak dziewczyna nie jest dajką, to nie jest też wielką fanką seksu :P no chyba że była nieśmiała i dopiero przy tobie by się otworzyła.

Gość gość
Panowie, popatrzcie na to z drugiej strony, dzisiaj bycie dziewicą i czekanie na księcia z bajki, którego de facto nie ma, nie jest "trendy", jest wręcz obciachem i mało kto o tym mówi, lub w ogóle, więc się nie dziwie, że dziewczyny/kobiety w większości także łapią okazję, tak jak z resztą i Wy Panowie ;)

Gość gość
To nie chodzi o to czy ktoś chce być trendy czy nie, tylko o to ze seks jest jednym z elementów zapoznawczych pomiędzy kobietą, a mężczyzną. Dopóki ludzie nie pójdą ze sobą do łóżka, to między nimi gra i celowe ukrywanie swoich wad, zwane inaczej zalotami.

Gość gość
noo niezupełnie :p ale nie chce uogólniać, jestem kobietą tak w ogóle, nie chce też za specjalnie wrzucać swoją własną płeć do 1 worka, bo każda z nas jest inna, ma inne podejście itp, są i lafiryndy, które pójdą z każdym ;) Po prostu masz pecha, albo obracasz się w tym samym/podobnym gronie, nie wiem, ale życzę wytrwałości w poszukiwaniach :)

Gość gość
jestem dziewica mam 19 lat, mialam kilku facetów do których zawsze mialam dystans, nie dawalam sie zbliżyć tym którzy byli pajacami

Gość Pragnący porządnej
Dziewczyna nie musi być wielka fanką seksu, ważne żeby porządna była.

Gość gość
A po ślubie z taką będziesz zakładał tematy na forum, że żona ci nie daje bo nie jest fanką seksu :P

Gość co  z fanki seksu
jesli wczesniej sie puszczala