Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ptaszek na uwiezi

Dlaczego zakladacie bluzki z duzym dekoltem?

Polecane posty

Gość ptaszek na uwiezi

Dziewczyny dlaczego zakladacie bluzki z duzym dekoltem?czy aby prowokowac czy po cos innego?czy lubicie wzrok faceta na tej czesci ciala?

Gość ptaszek na uwiezi
Pytam sie bo jak kobieta zalozy dekolt a ja sie gapie jak szczerbaty na suchary to ona sie zaraz peszy

Gość ptaszek na uwiezi
jestem zboczony w pozytywnym slowie nie jakis obsliniony burak.ale kocham te ksztalty w dekolcie

Gość ptaszek na uwiezi
No tak jest naprawde. w metrze lub tramw. stoi kobietka z duzym dekoltem no to sie gapie,proste :) brzydki nie jestem :) patrze jej w oczy a ona jakby sie krepowala. wiec o co chodzi? jakby nie chciala zeby ktos sie gapil to by takiej bluzki nie zakladala

Gość gość
bo jestem z twarzy taka sobie a cycki mam ładne, więc niech odciągają uwagę , poza tym przy mojej figurze lepiej wyglądam jak mam bluzki wycięte w głębszy dekolt. To wyszczupla

Gość ptaszek na uwiezi
Czyli co?1.by podobac sie facetom? 2.by zdobyc faceta?

Gość ptaszek na uwiezi
Ale musi liczyc sie z takimi wzrokami.

Nie musi. Wiadomo że znajdzie się jakiś napaleniec twojego pokroju, co gapi się jakby kobiety nei widział, ale to nie jest przyjemne, raczje żenujace, stąd i dziewczyna czuje sie nieswojo.

Gość ptaszek na uwiezi
kobietę widziałem bo ma żonę już 12 lat po ślubie ale moim zdaniem jest takie jak coś wystawiasz na pokaz to licz się ze wzrokiem innych. to tak jakbym ja bez spodni wsiadł do tramwaju i się wkurzał że ludzie patrzą się jak na głupka że nie mam spodni

12 lat po slubie i jeszcze nie zauwazyl rozncy pomiedzy duzym dekoltem, a fruwajacym miedzy nogami nagim ptakiem.. :O