Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zielona herbata333

szukam kobiety do pomocy w domu w UK

Polecane posty

Gość zielona herbata33333
Ile masz lat?

Nie ma nikt jakiejś sąsiadki, ciotki której jest ciężko finansowo, której brakuje na chleb czy na leki.? Zapewne jest duzo osob samotnych..

Gość gość
Naprawdę malutko dajecie, za 4 dzieci, plus sprzątanie mieszkania ??? Jak moja ciotka tygodniowo zarabia więcej w Lidl na kasie...

A czy Twojej cioci Lidl opłaca mieszkanie,rachunki, daje cale wyżywienie,wakacje,kupuje leki i prezenty na święta? Jak tak to podaj lokalizacje tego Lidla a juz dzisiaj skladam tam podanie...

Gość wstydu nie masz
by zerowac na czyjejs desperacji i biedzie proponujac takie zebracze pieniadze za tyre 🖐️

Ja jestem w domu , chodzi nam o pomoc,starsi chłopy to już np nastolatki przychodzą do domu o 15-16 a młodsi chodzą do przedszkola. Moze napisze inaczej daje dach nad glowa i wyzywienie za pomoc w domu i przy dzieciach. Juz rozumiecie teraz?

Gość gość
Jak takie cudowne warunki proponujesz,to dlaczego w Anglii nie poszukasz dzieciorobko??? :D:D:D

Gość gość
Ja uwazam, ze to dobry zarobek. 50-60 tygodniowo. Zobaczcie pozostale warunki. Zakwaterowanie w Anglii nie jest tanie, do tego jedzenie i inne rzeczy. Czy to malo? Anglia tym rozni sie od PL ze tutaj nie trzeba pracowac, zeby miec emeryture, gdyby ta pani co sie zdecyduje placila skladki do Revenue, po 10 latach mialaby prawo do minimalnej emerytury. Jest to dobra propozycja fla kobiety, ktora np chce sie uwolnic od toksycznego meza czy rodziny... Nie rozumiem czemu sie plujecie, fajnie sie sra jak sie pelna d**e ma, jak to mowi moj tesc. Teraz w Anglii z praca jest ciezko. Zatrudniaja afencje pracy na pare godzin, na telefon, owszem za minimalna, ale jak popracujesz jakies do 20 godzin w tygodniu, bo maja wielu chetnych, to moze ci nie starczyc na rent pokoju i zycie... Takie sa teraz realia w UK. Za duzo Polakow i innych pcha sie za praca i zrobilo sie to samo gowno co w PL...

Ale dlaczego desperacji? I biedzie? Wlasnie chcemy aby ten ktos zostal z nami ,szukamy babci ,osoby ktora pokochamy... I wten sposob tak samo jej pomozemy... To takie trudne. Przeciez dobrze wiecie jakie ze w Pl nie ma pracy,a emerytury jakie niskie...

Gość gość
marna prowokacja.jakbys szukala kogos do pracy to bys nie szukala na kafeterii,tylko w agencji opiekunek,albo lokalnej prasie 😴

Gość gość
Dzieciorobko? Tak sobie mów do swej matki i do ojca ... Nie do mnie...

Zielona herbatko daj ogłoszenie w brytyjskiej prasie a nie tu na forum :O Wiem że większość tych którzy wyemigrowali ma tych co zostali w kraju za idiotów ale ty już przegięłaś czyli krótko WYPAD

Wyobraz sobie ze szukałam w lokalnej prasie i ogłoszeniach...ale ciężko kogoś znaleźć na poziomie i taka osobę by cwaniactwo nie wychodziło równie szybko i intensywnie jak słomą z butów.

Gość gość
Dodatkowo w wolnym czasie ta kobieta moglaby chodzic na kurs jezyka, albo do klubow dla kobiet, ktorych tutaj jest pelno o podszkolic jezyk, a jak dzieciaki urosna, znajdzie sobie zwykla prace. Malo to kobiet po 40, co dla polskich pracodawcow sa za stare?... W UK czegos tskiego nie ma...

Gość gość
Autorko daj ogloszenie do lokalnej gazety tam skad z PL pochodzicie. Zaloze sie, ze odezwie sie mnostwo kobiet. Tutaj wiesz jak jest, oficjalnie wszystko owiniete w zloty papierek, a jak rozwiniesz to zamiast czekaladki, gowno... Nikt sie nie przyzna do tego, ze zre przecenione parowy... Ja swojego czasu szukalamtakiej opcji, zeby sie wyrwac od toksycznej rodziny, a bezrobocie w mioim regionie siegalo 40%... Wiec jakie szanse na prace, ale zaryzykowalam wyjazd sama, ale to bylo 9 lat temu, jak w UK jeszcze nie bylo tego co teraz....

Gość gość
zielona herbata 33333 dziś A co mamy dac 1000£ plus rachunki,czynsz,net ,pelne wyzywienie,srodki czystosci,ubranie,wakacje,lekarza,prezenty Na swieta???? xxx a właśnie - a propos lekarza co z ubezpieczeniem?

Gość gość
płacić chce 50 funtów - a na czwórkę dziec***ewnie chapie ze dwa tysiące benefitów!!!

Ale nie rozumiecie ze wszystko inne tez kosztuje? Za resztę ta osoba by nie płaciła, Ja sie pytam gdzie jest ten Lidl co taki suoer jest. Macie racje kafeteria to zle miejsce na powazne oferty. Tylko dlatego tu wlasnie napisalam gdyz jest tu mase rozwodek,kobiet skrzywdzonych przez meza ,dla ktorych nie ma pracy w pl, albo dla emerytek ktorym nie zostaje po splaceniu rachunkow nawet na chleb.

A co zazdroscicie ile bierzemy benefitow?to śmieszne pieniądze które daje państwo. Maz zarabia dużo pieniędzy. Ale dalej nie rozumiecie o czym pisze... No coz...

Super a czy ta osoba mieszka z tym dzieckiem? Z nimi je,jeździ na wakacje?

Gość gość
zielona herbata33333 dziś A co zazdroscicie ile bierzemy benefitow?to śmieszne pieniądze które daje państwo. xxx na czwórkę dzieci w UK nie dostaje się śmiesznych pieniędzy tylko KONKRETNE!!! a poza tym jak źle i mało gotujesz - to z tych 50ciu funtów miesięcznie trzeba będzie sobie jeszcze jedzenia dokupić, kosmetyki i ciuchy - bo chyba nie będziesz tej osoby ubierać łącznie z bielizną i podpaskami 50 f tygodniowo za całodobowego niewolnika - nieźle to sobie wymyśliłaś!

To super masz w swoim landsię.. Co do ubezpieczenia to by miala tak jak i lekarza. I nie chce jechac na czyims nieszczesciu, do tego mi daleko. A na zasadzie takiej , ja pomoge komuś ten ktoś mnie..

Ta osoba by z nami miała naprawdę dobrze... I wszystkie zakupy razem ,za które my placimy. Do reki by miała te pieniądze i nic by ja nie obchodziło.A szkoda nadać tu z Wami.,

Tej osobie dajemy Jedzenie Ubranie Kosmetyki Czynsz plus rachunki Jedzie z nami na wakacje Prezenty okolicznosciowe I tego co niestety nie macie Wy SERCE

Otulina swoje podejrzenia wpisz sobie do pamietnika

Gość gość
Co do ubezpieczenia to by miala tak jak i lekarza. xxx jakim cudem? jako to? przecież oficjalnie jej nie zatrudniasz x Ta osoba by z nami miała naprawdę dobrze... I wszystkie zakupy razem ,za które my placimy. xxx afa! już widzę jak wkłada do koszyka to co chce a wy za to płacicie!

Gość gość
Autorko najlepiej jakbys dala ogloszenie do jakiej polskiej bezplatnej gazetki. Osoby co potrzebuja takiej pracy czesto nie moga sobie pozwolic na kupno zwyklej gazety. Nie maja dostepu do netu. Wiem bo swojego czasu bylam w takiej sytuacji. Tutaj sami bogacze siedza. Nie wiedza co to prawdziwa bieda...

Miala by lekarza bo miała by NIN

Gość gość
Tej osobie dajemy Jedzenie - takie, na jakie wy macie ochotę Ubranie - łachy, któryh już nie nosisz Kosmetyki - używane i najtańsze Czynsz plus rachunki - ha ha ha ha ha ha Jedzie z nami na wakacje - ale do pracy Prezenty okolicznosciowe - to czego już nie używasz i nie potrzebujesz I tego co niestety nie macie Wy SERCE - jeszcze większe ha ha ha ha ha ha!