Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zielona herbata333

szukam kobiety do pomocy w domu w UK

Polecane posty

Gość gość
jaki czynsz??? jakie rachunki??? przeciez to i tak placic musisz za swoja rodzine :D

Gość zielona herbata33333
A co bym jej nie kazała brać do koszyka.. Przeciez mowa o podstawie i trochę więcej a ni o oerfumach Diora Tak sami bogacze siedza. I wyobrazcie sobie ze nie pisze do Was.

Dobrze w takim razie daje prace osobie na 40 godz tyg za 8f na godzinę. Moge wynajac pokoj za 300£ Plus rachunki 50pounds na miesiac. Juz lepiej brzmi?

Gość gość
zielona herbata33333 dziś Miala by lekarza bo miała by NIN xxx a składki zdrowotne kto będzie za nią odprowadzał? a co w przypadku jak złamie nogę? - śmiało może was pozwać o odszkodowanie! poza tym - skoro z wami mieszka musi być zgłoszona do counsilu i jeszcze jedna ważna rzecz - co w przypadku kiedy będzie opiekowała się dziećmi i coś się dziecku stanie? w UK zostawianie dzieci pod opieką obcych, niezatrudnionych do tego celu osób jest nielegalne i karalne!!!

Gość gość
zielona herbata33333 dziś Miala by lekarza bo miała by NIN xxx a składki zdrowotne kto będzie za nią odprowadzał? a co w przypadku jak złamie nogę? - śmiało może was pozwać o odszkodowanie! poza tym - skoro z wami mieszka musi być zgłoszona do counsilu i jeszcze jedna ważna rzecz - co w przypadku kiedy będzie opiekowała się dziećmi i coś się dziecku stanie? w UK zostawianie dzieci pod opieką obcych, niezatrudnionych do tego celu osób jest nielegalne i karalne!!!

Może opłacać składki. Ja jestem w domu 24godz na dobe. I juz tak sie madrale nie czepiajcie.

Gość gość
Szukasz pracownika czy niewolnika? :D

Gość gość
Dobrze w takim razie daje prace osobie na 40 godz tyg za 8f na godzinę. Moge wynajac pokoj za 300£ Plus rachunki 50pounds na miesiac. Juz lepiej brzmi? xxx 40x8 to jest 320 funtów tygodniowo czyli miesięcznie 1280 na miesiąc - minus 350 pokój plus rachunki - to do ręki dziewczynie musisz dać 930 funtów miesięcznie - już to widzę!!!

A co za problem zgłosić ta osobę do cauncilu.? Zaden. Nie wuecue nawet jaj tu ludzie mieszkają ,jak ciężko jest o pracę i jak wszystko jest drogie, czynsz za pokój minimum 300 rachunki, teraz sezon grzewczy..jedzenie podróżą la, w dodatku bilet na autobus...reszta tax itp

No i luz . daje pracę . jest ktoś chętny?

Gość gość
zapłacisz te 930 funtów czy nie?

Tak.spoko.

Gość gość
zielona herbata33333 dziś No i luz . daje pracę . jest ktoś chętny? xxx rozumiem że warunki to 40 godzin pracy w tygodniu, oplacony pokój i rachunki plus 930 na rękę, tak?

Gość gość
Autorko, mnie tez rozsmieszylas. Pracowalam jako au pair, 1dziecko, mieszkanie i wyzywienie za darmo! , prezent na urodziny i swieta rowniez dostalam, na wakacje mnie zabrali ze soba, płaca 700frankow,szwajcarib, 4dni pracy,3wolne. Kurs jezyka oplacili. I tez dalismy sobie "serce". Łachy z jedzeniem i tym dachem nad glowa nie robisz

Gość gość
no patrzcie!!! i z 200 funtów miesięcznie zrobiło się 930!!! cuda!!!

Gość gość
JAKIS CHUJ SIE POD AUTORKE PODSZYWA

Gość gość
Wiem jak ludzie tu mieszkają- pokój za 300 to chyba w Londynie, bo ja w Szkocji w średnim mieście płacę 380 za 1 bedroom i mam całe mieszkanie do swojej dyspozycji, 2 bedroom spokojnie idzie w tej okolicy znaleźć za 420-450. Zarabiam kolo 1400-1500/mc, coucil tax 85/mc, ubezpieczenie auta 50, paliwo do pracy 50, rachunki 50-60. Nadal uważasz, że takie super warunki proponujesz? Ty chcesz kogoś, kto będzie w pełni zależny od Ciebie i do pełnej dyspozycji jednoczesnie- za ta stawkę co peoponujesz to ta osoba by sobie nawet czegoś dobrego do jedzenia SAMODZIELNIE nie kupiła. Jak Ty to sobie wyobrażasz, idzisz na zakupy, a pani drepta za Tobą po sklepie i nieśmiało kostkę sera dorzuca, patrząc pytająco czy oby nie za drogi? Albo lepszą czekoladę? Wybacz, Ty proponujesz niewolnictwo. Tak, zapłać jej lepiej 8fx 40godz tygodniowo, lepiej na tym wyjdzie, nie mieszkając u Ciebie i nie tłumacząc się z każdego gestu.

Gość gość
Murzyna to w anglii szukaj.

Gość gość
Typowe polaczkowo,Z gowna sie wyrwala dzieci narobila i szuka naiwniaka,ktory bedzie tyral za smieciowe pieniadze.Jak ci nie wstyd tak ludzi wykorzystywac?????

Gość gość
Ja powiem tak, zaprzagnij swoich starszych synow do roboty. Nie robcie z nich ksieciuniow, ktorzy nie maja w domu zadnych obowiazkow, jak to jest w polskim zwyczaju i sobie poradzicie. Tylko jak twoi synowie widza, ze ich ojciec nic w domu nie robi albo cos od czasu do czasu a ty wszystko sama, to biora przyklad z tatuska i trzeba ciagle kolo doroslych koni chodzic i robic, a oni tylko wylaza ze swoich pokoi i pytaja kiedy obiad, a poza tym traktuja dom jak hotel i przez to sobie nie radzisz, bo jak masz to zrobic, jak jeden sprzata, gotuje itd, a reszta tylko ma oczekiwania i brudzi...

Gość gość
Autorko, przyjedz do mnie. Zapłace ci 50zł tygodniowo. Jedzenie,kostmetyki i czynsz i rachunki płace ja. Obowiazki to gotowanie,utrzydywanie porz.dku. To wśzystko ;-) przyjme cie z sercem

Gość gość
dostała chałupę z counsilu i benefity i teraz wielka dama - służbę będzie zatrudniać - może oprócz służącej za 50 tygodniowo zatrudnisz jeszcze ogrodnika za 30, odźwiernego za 20, bonę do młodszych dzieci za 30 i kamerdynera, co?

Gość gość
Nie porownujcie 50 zl z 50 funtami, za 50 funtow kupisz wiecej. A znam kobiety, ktorym mezowie tak wydzielaja kase, ze majtki na d**e sobie kupuj raz na 3 lata, a na siebie nie maja ani zlotowki, ale one nie siedza na kafeterii... Bo czeka je wp*****l jak nie beda na kazde zawolanie polskiego pana i wladcy...

Gość gość
Ludzie co wy wiecie o benefitach w UK jak wy jezyka nie znacie... To ze ktos ma 4 dzieci nie znaczy ze automatycznie mu sie benefity naleza... Ma 2 starszych dzieciakow, wiec na nich rzad nic im nie daje, bo wyszly juz z wieku szkolnego, oni moga sie jedynie starac o granty na nauke, ale to zalezy od dochodu rodziny... Na pozostalych dwoch moze dostawac tylko child benefit ( co sa grosze)jezeli dochod jej meza przekracza pewien prog. Kobiety z dziecmi i facetami zupelnie jak w PL sa marginalnie traktowane, bo maja faceta... To samotne mamuski z dziecmi sa faworyzowane, bo to podobno takie biedne i nieszczesliwiw rozkladaly nogi przed nieodpowiednimi facetami, no i trzeba wspierac ta biedna patologie. Wszedzie wspiera sie patologie... Niestety. Normalnie zarabiajace rodziny nie maja zadnej pomocy od panstwa tylko rachunki do zaplaty i podatki...

Hej i co ubaw masz podszywie? Nie mam zamiaru tlumaczyc sie ile mam benefitow, co dostaje od oanstwa to marna kasa.wiec od moj. kieszeni wara. Nie wierze ze nue ma takiej osiby jtora by nie chciala wyjechac z polskiego bagna, bez szams na prace,na lepsze zycie. Gdzie rzadzi polski maz i ojciec a kobieta to gorzej niz marny pyl dla niego. Szukalam wlasnie takiej osoby, nie mam zamiaru kogos wyzyskisac i daleko mi jest do tworzenia niewolnictwa, jak co poniektorzy pisza....

Gość gość
na emigracji polak polakowi wilkiem :O

Gość gość
za 200 funtow to wylacznie niewolnika szukasz wstretna wyzyskiwaczko 🖐️

Jak znajdę osobę to damWam znać... Mysle ze jeszcze w tym tygodniu..