Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zielona herbata333

szukam kobiety do pomocy w domu w UK

Polecane posty

Gość gość
Mam nadzieje,że szybko sie zorientuje,że ją wykorzystujesz.

Gość zielona herbata33333
A uwazasz ze praca na nocki za 6.31i minus podatek i bilet do pracy,gdzie atmosfera pracy jest okropna,gdzie jest rasizm, nagonki na siebie to nie jest wyzysk i to są godne warunki? Gdzie jest teraz przestoj w pewnym zakladzie na2tygodnie, gdy nie ma szans na kontrakt bo praca przez agencje. Tak pracuje wiekszosc Polakow. Po czum wraca do swojego zaplesnialego pokoiku za 350funtow je zupke chinska,przegryzajac chlebem za 49pensow i wlanczajac kafeterie snujac****iszac brednje jakie my to bogate poloki... Oj ludzie.

Gość gość
nie - u ciebie będzie najlepiej! - dasz 200 na miesiąc i będziesz decydować co dziewczynie kupić, co ma jeść, o której iść spać i o której srać - wolę swój zapleśniały pokoik i zupkę chińską niż codziennie ogladać 24 godziny na dobę twoją gębę i jeść i srać na twój gwizdek!

Gość gość
"A uwazasz ze praca na nocki za 6.31i minus podatek i bilet do pracy,gdzie atmosfera pracy jest okropna,gdzie jest rasizm, nagonki na siebie to nie jest wyzysk i to są godne warunki? Gdzie jest teraz przestoj w pewnym zakladzie na2tygodnie, gdy nie ma szans na kontrakt bo praca przez agencje."- znasz to z autopsji czy od męża? W takim razie szukaj czegoś lepszego, a nie chcesz komuś jeszcze gorsze warunki zaoferować... A tak swoją drogą, co to znaczy "Włanczając", "brednje" czy "poloki"?

Gość gość
Pracy za 6.31 już nie ma- teraz minimum to 6.50, tak dla Twojej informacji. Po drugie, przy takich zarobkach dużego podatku nie płacisz- 10 000 masz zwolnione z podatku, więc policz sobie. Co do atmosfery w pracy- to nie Polska, nie ma 25% bezrobocia, tak jak w moim rodzinnym mieście, tylko 5%- szansa znaleźć coś innego jest.

Za 350 f to chyba jakis super pokuj w londynie masz na mysli bo w innych miastach to za 70-80 f tyg to spokojnie pokuj znajdziesz I to z wliczonymi rachunkami, praca zawsze gdzies sie znajdzie jezeli potrafi sie szukac. To co oferujesz to nie jest praca tylko slavery

Gość gość
Zrób sobie wiecej dzieci to będziesz miec wiecej befeitow :D Dziecioroby... Tylko polaczki i muslimy tak robią

Gość gość
Hej. Wyjechalam dwa lata temu pod londyn. Opiekowałam się bliźniakami 7msc. Mieszkałam z tą rodziną i oczywiście koszty były po ich stronie. Dostawalam 260f tygodniowo. Plus kaske na wyjścia z maluchami żeby sobie picie czy jedzenie kupić. Nie sprzatalam a gotowałam tylko w weekendy.

Witam wszystkich Ddzisiaj j rano wykonalam dokladnie 5 telefonow do kobiet po 50r zycia ,ostatnia Pani podala mi kontakt do swojej znajomej i wyobrazcie sobie ze ta Pani od pewnego czasu szukala takiej pracy, jest wdowa,dzieci dorosle maja swoje zycie,a ze lubi dzueci . nam pomoze, bo teraz nie ma co robić i jej czas przez palce ucieka. Co do kwoty to jest bardzo zadowolona, bo jal mowila za dwa mies bedzie miala prawie 2,5tys na czysto w Polsce nie starczalo jej na godne życie.Woli jechac zobaczyc troche swiata.. Tylko prosila abysmy jej kupili bilet bo przy tej emeryturze nie jest w stanie kupic sobie biletu. A wiecie ile jest takich kobiet ktore nie widza przyszlosci w Pl, sa za stare by pojsc do pracy, bo ich nikt nie chce a za mlode by pojsc na emeryture. Na lekarza trzeba dlugo

Czekać,a my mamy szpital nowiutki który widać z okna. Sklep polski aptekę...

A wlecie ile jest kobiet które żyją w toxycznych związkach ,zjakims pijakiem i nie maja gdzie pójść? Mu bysmy nawet wzięli samotna matkę.. I nie piszcie mi ze to jest niewolnictwo.. Moze tak jest na farmach a nie u nas w domu... Bye bye

Gość marzanka 10
Ja bym z chęcią przyjęła taką pracę!!! Tylko niestety nie mam doświadczenia z dziećmi. No i jestem za młoda. Jedynie czasem przypilnowałam synka przyjaciółki, umiem gotować, zorganizować dzieciom czas, ale już na przykład nigdy nie przewijałam. Wiecie, dlaczego bym przyjęła? Bo obecnie jestem bezrobotna, w dodatku mam pewne zobowiązania, które mnie kosztują ok. 600zł miesięcznie . Muszę to spłacić. Od lat próbuję dorobić się czegoś w tym kraju i nie widzę tu miejsca dla siebie.Jedynym ratunkiem jest wyjazd za granicę, a nie znam języka angielskiego. Myślę, że tu mogłabym się go w końcu douczyć. Tak więc chętnie przyjęłabym taką pracę na np. rok. I pod warunkiem, że mogłabym pojechać 2 razy na 10 dni na wakacje (ze zwrotem kosztów)

Gość sandraaaaaaagosc
ja również byłabym chetna mam 23 lata :) doświadczenie z dziećmi od 0-6lat :) daj jakiś kontakt :) bo tu na forum się nie dogadamy

Gość gość
zielona herbata33333 2014.10.20 A wlecie ile jest kobiet które żyją w toxycznych związkach ,zjakims pijakiem i nie maja gdzie pójść? Mu bysmy nawet wzięli samotna matkę.. I nie piszcie mi ze to jest niewolnictwo.. xxx może to nie jest niewolnictwo ale wykorzystywanie sytuacji na pewno!!!