Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

smerfetka 1990

Które bajki wam i waszym dzieciom sprawiają przyjemność?

Polecane posty

Smerfy Gumisie Muminki Trzy bajki, które dawały mi poczucie bezpieczeństwa :) :) :) lubiłam też misia Coralgola, pokemony, łebsiego harrego , denisa rozrabiakę ale to już nie to samo... cało pasmo bajkowego kina obejrzałam.

Gość gość
myślałam, że chodzi o bajki do czytania, na temat tych z tv się nie wypowiem

Gość gość
Z tv... to stale ogląda tylko "Muminki" i "Ciekawskiego George'a". Rzadko "Misia Uszatka". Do czytania- właściwie wszystkie.

Gość gość
Tomek i przyjaciele. Auta Bob budowniczy Stacyjkowo

Ja lubię jak bajki czegoś uczą. Na minimini+ jest wiele wartościowych bajek, takich jak Myszka w paski i dobre maniery. Dziecko ma przyjemność z oglądania, a przy okazji uczy się podstaw dobrych manier, taki jak witanie, proszenie, dziękowanie.

Gość gość
Ja lubie my little pony. Oprocz tego prawie nie ogladamy innych bajek :)

Gość Green Gummi Bear
Moj to kinomaniak jak starzy;) Ale lubi te fajne bajki uczace "Umizumi", Dora, Babelkowy swiat glupikow, Psi patrol..sporo z nich lapie;) I nowe pelnometrazowe Toy story,Turbo, Hotel Transylwania, Frozen... Ja nigdy nie przepadalam za starymi bajkami i chetniej nawet ogladam z nim toy story jak muminki;)

U nas też raczej MiniMini+. Mała uwielbia "Niedźwiedzia w dużym niebieskim domku", a ostatnio chętnie zerka też na "Sezamkowy zakątek". Fakt - kanał wybiera fajne bajki edukacyjne, nie promuje przemocy i nie ogłupia. Lubimy go za tę łagodność w przekazie. Starsza jest już na etapie "High school musical", ale nadal łakomie zerka na kucyki, więc chyba są ponadczasowe. ;)