Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój facet to tyran

Polecane posty

Gość gość

Witam. Zacznę od tego, że dzisiaj rano wróciłam do domu cała zapłakana... Już od jakiegoś czasu zachowuje się nienormalnie. Czepia się o wszystko. Przy swojej rodzinie zaczął mi przeglądać najpierw telefon, potem portfel... Znalazł paragon ze sklepu i doczepił się że kupuję drinki alkoholowe! (Na paragonie widniało en.drink XY)... Przy tym jeszcze zrobił mi kłótnię o to, że nie powiedziałam mu, że byłam w sklepie o godzinie 9:33 dnia tego i tego, a powinnam mieć zajęcia (nie rozumie, że przechodząc z budynku do budynku mogę wstąpić do żabki)... Wykrzykiwał przy tym, że mu nie mówię wszystkiego i nie jestem szczera ... Jego rodzina miała na prawdę dziwne miny jak sprawdzał moje rzeczy ... Ponadto ciągle ma pretensje o to, że biorę tabletki antykoncepcyjne, już od długiego czasu, ponieważ miałam ogromne problemy z miesiączkami, lądowałam przynajmniej raz na dwa miesiące w szpitalu, nie rozumie że tylko tabletki mi pomagają... Każe mi przestać brać, a na pytanie czy go mój ból nie interesuje odpowiada, że poboli dzien drugi i się skończy... Nie umiem już tego słuchać :( Mówi, że się truje, a on sam (jak policzylam), w tygodniu wypija minimum 16 puszek piwa i wypala 5 paczek papierosów... Wczoraj byliśmy na dyskotece i nie miałąm ochoty na alkohol, chciałam po prostu napić się soku i jak powiedziałam mu że nie mam ochoty i kiwnęłam głową że nie, to powiedział, że mam "minę jak stara świnia"... :( JUż mam dosyć tego człowieka. O 2:30 nad ranem zapłakana szłam ulicą i gdyby nie fakt, że jakaś banda pijanych gości wołała za mną, nie poszłabym do niego. A on całą noc słuchał jakiś dołujących piosenek o tym jakie to kobiety są złe... NIe chciał mnie przytulić ani nic... Już nie mam siły być z tym człowiekiem. Czy to ja jestem nienormalna, czy on? Czy to, że chce mieć trochę prywatności, że nie powiem mu o błahostce typu wstąpienie do sklepu jest oszustwem? Bo sama się juz w tym gubię

Gość gość
Dziewczyno, ja pierdolę, płaczesz przez faceta, jesteś załamana, on cię traktuje jak głupią a ty jeszcze pytasz czy masz rację? ODEJDŹ OD NIEGO CZYM PRĘDZEJ I PRZESTAŃ BYĆ TAKA NAIWNA!!

Gość gość
no to mu podziekuj za wspolprace i niech znajdzie inna frajerke do tyranizowania

Gość gość
twój facet tyran a ty ofiara losu!!!! du/pa wołowa!!!!! :o

Gość gość
co wy? ona go nie zostawi, bo go koooooooooooooocha! a poza tym - ^on się zmieni^ i ^szkoda tylu wspólnych lat^ - stara śpiewka!

Gość Dasertyn
To psychopata, ale Cię podnieca, więc wypinasz mu zadek , tylko proszę, abyś nie grała skrzywdzonej, bo to jest Twój wybór, więc masz tak jak chcesz, poskamlesz tu trochę i zaraz pobiegniesz robić mu loda.