Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

problem z chlopakiem prosze o pomoc!!!!!

Polecane posty

Gość gość

Hej oczko.gif mam pewien problem, z którym sobie nie umiem poradzić z własne winy. Otóż chodzi o to, że mam chłopaka z którym jestem już rok. Od zawsze denerwowało to, że kiedy wychodził z kolegami na piwo albo żeby się spotkać nie mówił mi tego. Kiedys mu o tym powiedziałam no i zmieniło się to, ale niestety nie na długo. Ostatnio mnie wkurza i to strasznie wkurza coś takiego, jak np. wczoraj pisze o której się możemy spotkać, umawiamy się i w ogole. Mielismy się spotkać u niego, zapytal o której mam być w domu wiec powiedziałam ze na 22. A on, „acha. To później jak Cie odwiioze będę chciał wyjść na wies. Bo musze postawić flaszkę za moje imieniny” ja się wtedy bardzo głupio pouczyłam, zrobiło mi się przykro kiedy mi powiedział że musi wyjść. I jeszcze był zdziwiony ze tak krótko mogę. Mogłabym dłużej, załatwiłabym to z rodzicami tylko trzeba było powiedzieć o tej sytuacji… Problem jest w tym, że denerwujje mnie to ze z kolegami często sobie siedzi nie wiadomo do której a ja musze wracac do domu i siedzieć w nim… Zawsze jest mi wtedy przykro bo mam wrażenie że jest tak: A spotkanie z dziewczyna zaliczone, wiec pora isc do kolegów…. Co mam z tym zrobić? Jak go postraszyć żeby wszystko mi mówił? Jak mu powiedzieć to żeby mu się głupio zrobilo że tak ze mna postępuje? Dodam jeszcze, że ja z koleżankami się praktycznie nie spotykam. Jedynie z kuzynką, ale to zawsze w tych godz w których on jest w pracy i o tym zawsze wie.

Gość gość
masz strasznie infantylnego faceta. Na Twoim miejscu uważałabym na tą ''flaszkę'' jeśli facet pije i to często to nie wróżę dobrej przyszłości. Wiem co mówię.

Gość gość
Ale on własnie pije rzadko. Zazwyczaj jak jest jakas okazja, imieniny urodziny wesele... Pracuje jako kierowca to tez pic nie moze..

Gość gość
ostatnio unika seksu ze mną przez sen coś mamrocze, żeby głebiej wzięła ... kto? co ? wzięla?