Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

cześć, mam do Was pytanie Jestem w początkowej fazie ciąży i mieszkam w norwegii, do jakiego lekarza mam sie udać? do swojego rodzinnego czy ginekologa? czytałam wiele na ten temat i nie wiem nadal do kogo mam się zgłosić po raz pierwszy...

Gość gość
no bo o dziwne rzeczy pytasz.. do ginekologa - przeciez logiczne, po nicku widac ze masz 22 lata ale widze ze chyba nie rozumem..

mieszkasz w Norwegii i rodzilas, jezeli jestes kobietą by to wiedzieć? czytałam ze tutaj nie opiekuje sie toba ginekolog tylko lekarz rodzinny i położna wieć stad to pytanie

Gość gość
to skoro tam mieszkasz i czytasz to po co sie nas pytasz? skoro uwazasz ze i tak wiesz lepiej

Gość gość
A mozesz w ogole isc do ginekologa bez skierowania od lekarza rodzinnego?

nie uwazam ze wiem lepiej bo tu nie rodziłam!, to moje 1 dziecko, duzo czytam i napisalam tu po to by dowiedzieć sie tego od kogos kto tu mieszka i rodził juz a nie z suchych faktów na stronach internetowych

Chyba mnie nie rozumiesz, nie wiem czy moge isc, wiec zadałam pytanie gdzie mam sie udac po raz pierwszy w ciązy, czy ktoś moze mi odpowiedzieć? tylko to mnie interesuje

Gość gość
mialam ci odpowiedziec,ale jestes nieprzyjemna :)

Gość gość
nieprzyjemna?? a kto pierwszy daje głupie odpowiedzi??? zadałam normalne pytanie i to Ty zachowujesz sie nieprzyjemnie, dziekuje za odpowiedz i ta pewnie była by po prostu głupia