Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

orientacja 14 lat

Polecane posty

Gość gość

Hej.. mam taki problem. Otóż. .. od zawsze podobali mi się chłopcy/mężczyźni wiedziałam, że z nimi będę i tego chciałam, marzyłam o ślubie, mężu i dzieciach. Wiedziałam, że tak skończę. Rodzice też. Mój tata jedt wspaniały, trochę surowy ale.. Mam tez brata bliźniaka więc w przedszkolu te zabawy w "lekarza" nir interesowały mnie z chłopakiem bo wiedziałam jak to wygląda, a z dziewczynkami bo nie wiedziałam czy na pewno wszystko ze mną ok. Zresztą. .. chłopakami też mie gardzilam. Nigdy w dzieciństwie nie wykazywałam żadnych objawów homoseksualizmu. I tak do 13, 5/14 roku życia (czyli ... marca br) ... do teraz czyli jakieś. .. pół roku .. . Takie pytanie się pojawiło. .. czy na pewno jestem hetero? Nie wiem skąd :p teraz przechodzi ale było to bardzo męczące, wręcz nerwicowe (może to i nerwica...) starałam sb wyobrazić jak czują się wtedy rodzice, znojomi, te osoby to wszystko. .. czy wolałabym żyć z facetem czy kobieta. .. i wg. Teraz znowu się nasila. .. kiedy zaczęłam rozumieć, że jak będzie to będzie i byłam pewna hetero to znowu powrócił. . Nie wiem jak wygląda życie z tym czy tą ale niby z facetem wolę ale czy na pewno? Czy będzie jakąś więź? Uczucie? A przy kobiecie? Jak sb wyobrażam życie z kobietą to czuję, że to tylko kol, siostra, ciocia mama... ale nie miłość. I już sama nwm. Niby nie podobają mi się dziewczyny, niby nie podniecają .. może czasrm, trochę. . Ale chyba po prostu chciałabym być na ich miejscu (w tych wszystkich filmach) :/ Lubie chłopaków i wg... ale np jak jakaś laska się na mnie długo i dziwnie gapi to czuję się dziwnie... niespokojna... od wracam wzrok cos jak obrzydzenie ale i zaniepokojenie... nwm. Jak chłopak to miło, ale wstydliwie. Jak sb wyobrażę, że jakaś dziewczyna mówi mi, że jej się podobam lub że jest lesbijką to ... też taki niepokój. .. nie wiem, czy się boję czy co... a jeśli bd chciała z nią być? Nie bd miała męża, dzieci i wg.. ale czy z mężem bd cos czuła? Czy będzie monotonnie lub bez emocji? :( boję się. Czuję niepokój wyobrażając sb taką sytuację :( nawet nwm czemu. . Raz to czuję, ale teraz jak o tym piszę to nie.. może musze się po prostu wyglądać? Eh... wolę chłopaków ... 52719027494 razy. Ale czasem mam takie pytania. .. czy na pewno. .. czy na pewno dziewczyny mnie nie pociągają? Eh... mam nadzieje, ze ktoś ma/miał podobnie lub może jest tu jakiś psycholog, który się zna na problemach tego typu? Podkreślam znowu wiek 14 lat. Ma znaczenie?

Gość prawictwo pospolite 125
za młoda jesteś

Twoja orientacja jeszcze się kształtuje. dwa - dorastasz. trzy nie zawracaj sobie tym głowy najpierw dorośnij :)

Gość gość
po prostu się boisz tego że możesz być lesbijką i możesz zakochać się w babie ale nią na 100% nie jesteś wynika to z twojej pisaniny więc się nie martw

Gość gość
Bardzo dziękuję za wszystkie odpowiedzi :)) Może faktycznie zamartwiam się na zapas:/

Gość gość
Martwisz sie na zapas. A moze sie okaze, ze jestes bi. Ale jaki to problem? Ludzie maja rozne orientacje.

Gość gość
no właśnie, jesteś jeszcze bardzo młoda, ale ludzie nawet po 18 sporo eksperymentują szukając siebie, w każdym bądź razie, teraz nie ma co się przejmować