Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pomocy ! co robić jestem bezradna

Polecane posty

Gość gość

witam wszystkich!! otóż dziś się dowiedziałam ,ze ktoś mi sprezentował darmowy karnet na siłownię ,ale tak się składa ,ze ja po prostu nie wiem kto jest tą osobą ,nie wiem co mam robić ,nikt się nie odzywa nikt się nie przyznaje ,jestem bezradna ,dla mnie to cyrk ,dziś Pan do mnie dzwoni i mówi ,ze mój nr . został przez kogoś tam wybrany ,oczywiscie odebrałam ten tel.aa ja kompletnie nic nie wiem .dla mnie to zaskoczenie ,nie wiem czy mam się cieszyć czy po prostu sb jaja ktoś ze mnie robi hehe

Gość gość
Ukraina. Ileś lat po wielkiej awarii w Czarnobylu. W szkole lekarka kontroluje stan uczniów. - Jak tam wzrok? - Nie za bardzo... - Okularków czemu nie nosi, a? - Noska nie mam... spadają. - Może oprawki inne, jakieś sprytne? - Ale uszek nie mam... to jak zahaczyć? - No to soczewki kontaktowe! - Siedem soczewek? Drogo trochę...

Gość gość
Moze to podpowiedz, zebys zaczela cwiczyc, bo jestes np.gruba :)

Gość gość
no właśnie ,ze nie , bo jestem zgrabna ;-))

Gość gość
witam ! mam dość nietypową sytuację i chciałabym o więcej wskazówek ,otóż mam taki problem ,poznałam kiedyś przez internet pewnego chłopaka ,ciągle ze sobą piszemy ,to znaczy on do mnie ciągle pisze ja go troszkę olewam bo to by się bardziej o mnie starał ,dogadujemy się super,ciągle ze sb piszemy , ja czasami się z 4 dnii nie odezwę to on już pisze ,tak jakby nie chciał stracić ze mną kontaktu ,przyznaję ,ze się tak składa ,ze mieszkamy niedaleko ,problem tkwi w tym ,ze jakoś nie mozemy się zgrać i spotkać na żywo ,... jak się chcę spotkać np.o 19 to mu pasuje o 24 i takk w kółko już mam dosc tego cyrku bo ile można ,czemu on się tak zachowuje? ,co zrobić by przyspieszyć te spotaknie na żywo ?,już mnie nudzi te pisanie i nie wiem czy mu tak nie napiszę ,ze mam dość tych wirtualnych wiad. co robić by on się w koncu zorientował ,ze moze mnie stracić !? ogolnie się obsesyjnie zachowuje ,ciągle się wszystkiego mnie wypytuje z kim się koleguje ,kogo znam ,dziwny człowiek ,choć nie ukrywam ,ze mi się podoba i wogole.

Gość gość
jak ci juz przestanie piszczec cipka to sprobuj skonstruowac zdanie z glowy nie c**y to moze wtedy ktos zrozumie o co chodzi i otrzymasz jakas porade 333 www.youtube.com/watch?v=hKlbr5Ip8nY