Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakiś czas temu poznałam pewnego mężczyznę.

Polecane posty

Gość gość

Jakiś czas temu poznałam pewnego mężczyznę, przez Internet. Bardzo dobrze nam się rozmawiało, więc postanowiliśmy dalej utrzymywać kontakt. Zarówno on jaki i jesteśmy w jakimś związku. Trwa to już jakieś 4miesiące, według mnie krótko. Mój facet nic nie podejrzewa, a ja mam wyrzuty sumienia. Nie chcę zrywać kontaktu z nowo poznanym, w dodatku on bardziej mnie pociąga od mojego. Nie spotkaliśmy się i póki co wcale nie chcemy tego robić bo powiedzmy ’szanujemy naszych partnerów’. Ale chyba nie ma tu mowy o szacunku skoro i tak w pewien sposób ich oszukujemy. Nie wiem nawet do jakiej kategorii zaliczyć nasz kontakt, wydaje mi się że do bardzo intymnej. Zastanawiałam się czy może nie porozmawiać o tym z moim facetem, ale jego reakcja nie pędzie pozytywna. Chociaż przez nasze rozmowy zrobiłam się pewniejsza siebie otworzyłam się na wiele spraw, z czego mój partner jest zadowolony, potrzebowałam dowartościowania i to osiągnęłam, jednak noo nie umiem z tym skończyć. I nie chcę. A czy powinnam? Pewnie z czasem chcielibyśmy się umówić, na kawe naturalnie. Szczęście w nieszczęściu że dzieli nas kilkaset km. A jak Wy odebralibyście taką sytuację? Jaka byłaby reakcja? Jaka rada?

Gość gość
skoro nie masz męża to jesteś cały czas wolna i możesz sobie pisać z kim chcesz, twojemu konkubentowi gowienko do tego, nie przysięgałaś mu, nie masz obrączki, on cię za żonę nie chce, wiec z czego robisz wielki problem?

Gość gość
Spotkaj się z nim czar pryśnie na 90% a 10% że ci się spodoba uwierz mi miałam to samo i to dwa razy, po tych spotkaniach stwierdziłam że to ślepa uliczka oczywiście żadnego seksu nie było w oby dwóch przypadkach.