Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

w którym mies powidzeiałyście rodzinie i znajomym o ciąży?

Polecane posty

Gość gość1011
najbezpieczniej powiedzieć jak skończy się I trymestr.

Gość gość
Rodzicom około 7-8 tc a znajomym po 12 tc.

Gość gość
ja się boję poronienia, nie chce potem gdyby cos się stało odkręcać wiec wolę poczekać do usg, wiec powiem chyba pod koniec 3 mies

Gość gość
rodzicom w 10tc, siostra i kilkoro najblizszych nieco wczesniej.

Gość gość
ej jak to w 8 miesiącu?:D

Gość gość
chyba musiałaś być za granicą , bo raczej najpóźniej w 6 mies ciążę widac

Gość gość
Obie ciąże wszyscy wiedzieli odrazu czyli jakos kolo 6 7 tygodnia.

Gość gość
a nie bałyście się że jak poronicie to będziecie musiały tym wszystkim osobom mówić że już nie jesteście w ciązy, ja raz poroniłam w 5 tyg samoistnie ciężko to znosiłam, ryczałam przez 4 dni, i prócz męża nikt o tym nie wie, i chyba nie zniosłabym litości, a tak zaszłam znowu w ciąże jestem w końcówce 3 mies i chyba dopiero teraz powiem

Gość gość
6 lub 7 miesiac.A pierwszy raz w życiu bylam u ginekologa w trzecim miesiacu by ja potwierdzić i zawsze mąż był i jest przy mnie nawet gdy byłam na fotelu,bo nie krępuje mnie obecnosć meża tym bardziej,ze mogę go mieć a obcy przecie facet bada pochwę i co jago sie mam niestydzic a męża tak?Wspierał porody pierwszy trawł 12 godz.,a drugi godzinę.Byłam Pewna bo czuwał nad Nami mąż.Przecinał pepowine i uratował mnie od nerwowej położnej,bo sie zagubiłam i chciała mi dać po buzi.Mąż spojzał i sie opamiętała i lekarka kazała jej isć do drugiej rodzacej.Wiedomo,ze się na niej wyżyla ale jej wina bo nie miała meża przy porodzie!Mamy Prawo do Obecności nawet w szpitalu przy badaniu i zabiegów.

Gość gość
siostrze powiedzialam w 5 tyg, mamie kolo 8, moj swoim tez powiedzial kolo 7-8 tyg. A znajomym i reszcie rodziny nie mowilam, mieszkamy w malym miescie z bajdziarami i sie rozeszlo :P jestem w 6m-cu i sporo osob wie

Gość gość
po pierwszym usg czyli w 12tyg- wczesniej sama nie wierzylam i musialam miec namacalne dowody :)

Gość gość
Mieszkamy daleko od rodziny wiec sie nie widzimy, nikt nie zauwazy ciazy mamy zamiar powiedziec po 3 miesiacu (teraz jestem w 10tc), z tego samego powodu co gosc z 20:13.

Gość gość
majowniczko, ja niestety nie mam tak wspanialej rodziny:( jakbym poronila powiedzieliby ze to moja wina, posadziliby mnie ze robilam cos nierozsadnego itp dlatego poczekam do 4mies gdy bedzie nieco wieksze prawdobodobienstwo utrzymania ciazy...

Gość gość
W 1 miesiącu i w .... 1 miesiącu ;-)

Gość gość
ja jestem w 9 tyg mieszkamy za granica, na razie wie siostra bo wysyłała mi leki i znajomi dla których pracuje. w 11 tyg mam wizytę u giną i moze wtedy powiemy teściom i rodzinie mojej. boje sie zapeszać , to moja 1 ciaza, mam juz 37 lat