Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Różalska

Ilona Różalska przeczytajcie

Polecane posty

Gość Różalska

Mój mąż będzie premierem tego kraju i to jest jego prawdziwy cel - to nie tylko cel, to jest jego przeznaczenie. Już wkrótce Chlewiska - miejscowość, gdzie na tę chwilę dane jest mi żyć, w której się wychowałm i dorosłam bardzo się zmieni. Ale nie bójcie się - będzie to zmiana na lepsze. Chlewiska, które teraz są głeboko wzgardzone jako prowincja tego kraju, będą gorącym punktem na mapie. Będą tu przyjeżdżać ludzie z całej Polski, a przyjdzie czas, że nawet ze świata. Ja swoje przeznaczenie znam już od ponad 15 lat - dla mnie ono jest oczywiste. Długo nikomu o tym nie mówiłam, bo to nie był ten czas. Teraz przyszedł czas, czas dojrzał. Moje przeznaczenie, które powoli się dokonuje polega na tym, że mam ogromne zadania do wykonania - na skalę Polski i świata. Dla mnie to od dawna jest oczywiste i dziwię się, że dla was jest to dziwne. Takie jest moje przeznaczenie i koniec, nie ma innego i ono się dopełni. Mój mąż też ma swoje przeznaczenie i ono też sie dopełni. Będzie sprawował władzę administracyjną w tym kraju.

Gość Różalska
Zrozumcie więc - mam zadanie do wykonania - wspólnie z mężem mamy - jest to zadanie na skalę Polski i świata. Uprzedzam was, że tak sie stanie. Przygotujcie się na to. Wiem, że nie uwierzycie teraz, ale wiem, że zapamiętacie. Wkrótce wiele rzeczy się zmieni - Chlewiska się zmienią. Wieś pogardzana przez "wielkie miasto" stanie się sławnym miejscem, gdzie przyjeżdżać będą z dalekich zakątków. A jeżeli chodzi o "wielkie miasta": Warszawę, która tak bardzo gardzi zaściankiem - ludzie tam będą srogo ukarani za pychę. Zrozumieją, że Duch wieje kędy chce, i często nie wieje po pałacach i stolicach, ale wieje w takiej prowincjonalnej wsi, i tu rodzą się wielkie rzeczy. Nie patrzcie na Warszawę, na tych, którzy okrzyknęli się "władzą" To jest już skończone, to kwestia dni, że naród ich ze wściekłością rozpędzi. Będzie rewolucja w Polsce. Nie patrzcie na tę "władzę" To koniec teatrzyku oszustwa. Ich władza jest skończona. Już wkrótce przekonacie się, gdzie leży prawdziwa władza.

Gość gość
a ja będę dyktatorem Polski podbije Rosje a potem zachodni świat i udam się na wschód podbiję też Jeruzalem i wybuduję świątynię Bozi :classic_cool: