Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie umiem już nawiązywać kontaktu z facetami, mam jakąś blokade

Polecane posty

Gość gość

za każdym razem jak jest w pobliżu jakiś przystojny facet, zamykam sie automatycznie, nie wiem jak zagadać jak się zachować, poradźcie coś, bo mnie juz to męczy

Gość gość
z nieprzystojnymi też masz taki problem?

Gość gość
Zajmij się nieprzystojnymi. W tych i tak możesz przebierać.

Gość gość
z nieprzystojnymi nie mam takiego problemu

Gość gość
mam to samoa mam 28 lat

no dziwię się Tobie, wiesz? Ja jestem przystojny i nie będę znosił tego, że ktoś się blokuje przy mnie. Masz natychmiast przestać to robić!

Gość gość
Siorbet, dzięki za poprawienie mi humoru:) ale poważnie, nie mam pojecia jak zacząć, a jak juz cos to temat szkoły

Gość gość
Zostań lesbijką. Prawdopodobnie wtedy i tak sami przyjdą.

Zastanów się nad tym co wywołuje u Ciebie takie emocje. Daj sobie sporo akceptacji i pomyśl, że każdy popełnia czasem faux pas, a to nie jest powód do zamykania się w sobie. no jedyny sposób na lęki, to przełamywanie ich. Ja znowuż bałem się publicznych wystąpień, ale zgłosiłem się do poprowadzenia przeglądu artystycznego kilka razy i już dla mnie to jest pikuś. A gafy się zdarzały.

Gość gość
Siorbet, myślałam o publicznym wystąpieniu, nawet niedawno, że dzięki takiemu wystąpieniu będę pewniejsza siebie (a tego mi własnie trzeba). Cxasami tez się boje odzywac, bo strzele jakąś bzdure przy ludziach i będą sie ze mnie smiać, tego sie obawiam

no nie ma na to rady. trzeba się wyrobić w tych umiejętnościach. Jeżeli nie umiesz jeździć na rolkach to dotąd próbujesz, aż Ci się zacznie udawać, ale zanim osiągniesz sukces, będzie spory ubaw dla patrzących z boku kiedy się przewracasz. Pamiętaj o akceptacji. Nie mozna się nie lubić za to, że coś tam nie wychodzi. Przystojny facet to w większości kretyn ;) więc nie ma co się przejmować. A masz rację, publiczne wystąpienie pomaga zdobyć trochę pewności siebie.

Gość gość
@Siorbet, dziękuję za radę, to dużo dla mnie znaczy mimo, że się nie znamy:) napewno spoko z Ciebie gość, pozdrawiam