Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kasia200

denerwuję się przed pierwszym razem..

Polecane posty

rozmawiałam o tym już z moim partnerem. Ja jestem dziewicą, on już uprawiał seks. nie wiem dlaczego, wstydzę się krwawienia... bywają przypadki,że dziewczyny krwawią dużo. Wstaniemy razem, a pod tyłkiem będę mieć czerwoną plamę... jakoś nie zbyt miły widok. poza tym, boję się, że nie zadowolę go ani trochę. co mogę robić? gdzie go dotykać? tylko nie chcę z tym przesadzić, bo jak się tak wyuczę... to wyjdzie, że jestem w to wprawiona :p

Gość gość
Daj spokoj Moja dziewczyna tez tak miala ale teraz po bolu

Gość gość
Weź pooglądaj trochę p****li z Łysym.. Kojarzysz? Koleś z Brazzers, zobaczysz co robią kobiety i jak je p******i!

Gość gość
podobnie jak ty bylam dziewica a moj facet uprawial wczesniej sex przeciez nie kazda kobieta krwawi podczas pierwszego sexu, ja przynajmniej mialam to szczescie ze nie zzostawilam mu czerwonej plamy na lozku :) ale i tak mysle ze to nic zlego, przeciez to naturalna reakcja organizmu, jesli wie ze jestes dziewica to raczej go nie zaskoczysz, no i to on, wiedzac ze to rwoj pierwszy raz powinien cie zadowolic :) zazdroszcze ci ze masz to dopiero przed soba, niezapomniane przezycie

:D ale mało trzeba, by zadowolić seksualną osobę, członek w piczce, ból i plama krwi na prześcieradle. te dwa ostatnie możesz mieć co miesiąc jak nie założysz podpaski :classic_cool:

Gość gość
powinnaś się cieszyć, że twój facet ****ał już inne kobiety!