Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość weselnik 2014

Kto mi to wytłumaczy ?

Polecane posty

Gość weselnik 2014

W ten weekend byliśmy u znajomych na weselu. Była tam też moja “była” z mężem i córeczką. Wszystko byłoby OK, gdyby nie zaczęła robić mi wyrzutów (przy jej mężu i mojej partnerce) jaki to jestem podły, zmarnowałem jej 3 lata życia, itd. Nie chciałem, ze względu na jej męża, przypomnieć jej prawdy. Puszczała się, nie mogłem już więcej znieść jej skoków w bok, przeprosin, płaczu, deklaracji, obietnic. Zjebała nam imprezę równo. O co jej chodziło ?

Gość gość
nie mam pojecia, ale ja akurat bym nie wnikal

Gość gość
Ze miales racje i nie potrafi sie z tym pogodzic.

Gość gość
sucza suka niedorobiona

Gość gość
ten typ kobiety własnie, dobrze znam takie niektóre koleżanki, takie jak piszesz, zimne, wyrafinowane egoistki. ale zawsze znajdą sobie kogoś do p********** na szczęście potem i tak sa samotne, niechciane i w ten sposób że krzywdza kogoś, upokażają (chociaz tak naprawdę siebie a o tym nie wiedzą) próbują w ten sposób odwrócić uwagę od swojego złego postępowania. w sumie zawsze w tych koleżankach widziałam zero mądrości. jedynie pewien spryt na krótką metę.

Gość gość
Ja bym jej wygarnal przy mezu... i dziecku. Niech wiedza z kim maja do czynienia.

Gość gość
No właśnie o to,żeby ci zjebać imprezę...rozeszliście się-O>K> ale ,żeby wywlekać przy męzu i dziecku takie sprawy sprzed 3 lat? widocznie to suka,która nawet z nowym mężem nie jest szczęśliwa i potrafi zatruć życie każdemu na swojej drodze...