Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to zdrada?

Polecane posty

Gość gość

Pokłóciłem się z dziewczyną. Nie odzywałem się do niej. Poszedłem wcześniej spać. Jak ja spałem ona po kryjomu zagadała do "kolegi" na facebooku, że chce się koniecznie spotkać teraz (czyli o 12 w nocy). Nie wiem jakie były ich wcześniejsze rozmowy bo widać, że usuwała wcześniejsze a tej zapomniała. Jak to odkryłem to po prostu byłem wściekły. Zerwałem z nią i chciałem ją wyrzucić z domu. Ona płakała, krzyczała abym nie zrywał. Brała wszelkie ostre przedmioty i cięła się po rękach "bo nie chce bezemnie żyć". Ponoć tylko chciała pogadać z nim. Nie zdradziła mnie. Wybaczyłem jej. Co wy o tym myślicie?

Gość gość
to nie zdrada, po prostu ona potrzebuje większego niż twój

Gość gość
jak ma konto na fb to idiotka. Zerwij z nią!

daj spokój to nie zdrada zdaje się że muzołmanki (arabia saudyjska)mają zakazane rozmawiać z mężczyznami ale nie polki a może spisaliście umowe że nie rozmawiacie z nikim tylko z sb.

Gość gość
może potrzebowała się poradzić tylko

Gość gość
to nie zdrada... ale przypilnuj żeby kolega nie ocierał jej łez. To pewnie tylko przyjaźń nie schizuj

Nie ma podstaw aby sądzić że to zdrada. Ale są podstawy aby twierdzić że ma problemy emocjonalne skoro chciała się ciąć. Już z tego powodu powinieneś uciekać