Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mrs officer

mam tak

Polecane posty

Gość mrs officer
pewnie że jest. Nie mówię przecież, że takie rzeczy robię codziennie, ale ogólnie lubię dominować, także w życiu. A prowadzenie na smyczy jest z******te, czuje się wtedy tą dominację niemal dosłownie. Ja lubię poniżać faceta

Gość mrs officer
poza tym smycz to tylka jedna z naprawdę wielu zabaw.

No a jakie jeszcze? oprócz smyczy i klapsów? Jakieś deptanie po nim czy coś w tym rodzaju? Czy tez np każesz się wylizywać na rozkaz? Rozumiem że się nakręca i potem jest normalny seks? Czy raczej jedziesz po nim straponem? Głupio może pytam, ale nie ogarniam tych całych dominacyjnych teatrzyków, rozumiem że to jest jakiś sposób podniecenia do normalnego dymania.

Gość mrs officer
posłuchaj, to nie są żadne teatrzyki. Ja nie przebieram się w jakieś lateksy, jestem normalnie ubrana albo rozebrana. Wszystkie rzeczy, które wymieniłeś robiłam :) Czasem jest to gra wstępna, czasem tylko taka zabawa.

Ja uwielbiam poniżać kobiety w łóżku, ale w życiu traktuję je z szacunkiem i na partnerskich zasadach. Kobieta musiałaby mi zadeklarować, że lubi być dominowana także poza łóżkiem abym się podjął takich działań. Ale póki co nie spotkałem i zważywszy na to, że w dominacji siedzę od dawna i poznałem wiele kobiet to domniemam, że są to rzadkie przypadki. Kobiety lubią jak się je porządnie p******i i robi z nich seksualne niewolnice, ale jako partnerka potrzebują godności i szacunku jak każdy człowiek.

mrs officer Czyli nie ma tam jakiś dziwacznych rekwizytów, typu kneble, maski itd. Ani jakiś obleśnych skór z ćwiekami, rozumiem że ubierasz się normalnie do takiego seksu, z tym że ty masz inicjatywę we wszystkim. To już wygląda lepiej. A dlaczego nie wytrzymywali? Może robi się to nudne po prostu być cały czas pod obcasem?

Gość mrs officer
nie wytrzymywali, bo ja ogólnie lubię mieć kontrolę nad facetem, lubię go mieć pod obcasem dosłownie i w przenośni.

Gość mrs officer
do dominacji potrafię być ubrana w dżinsy albo w same stringi

Gość gość
:)oni to klamcy i w ogole jak tak mozna byc co to za rodzina tak do cholery 555 www.youtube.com/watch?v=hKlbr5Ip8nY

mrs officer, no to widzę że u ciebie ta dominacja wygląda jakoś po ludzku, bo jak słyszę temat to od razu myślę o kagańcach. A piszesz nie wytrzymywali, może nudzili się trochę? cały czas to samo... nie chciałaś na chwilę poczuć się w męskiej władzy? zawsze warto spróbować czegoś innego. Chyba że ci ulegli nie potrafią kobiecie dać klapsa.

Gość gość
mrs officer:) jak wyjdziesz ze mną na spacer w samych stringach to dam się prowadzić na smyczy:)

Gość mrs officer
haha dobre:) W stringach pod dżinsami tak:)

Gość gość
Tylko w stringach i szpilkach:)

Gość mrs officer
może jestem dziwna, ale nie lubię męskiej władzy. dlatego celowo wybierałam sobie uległych. Zresztą często to ja ich zostawiałam, bo się po prostu nimi nudziłam, traktowałam jak zabawkę.

Gość mrs officer
Tylko w stringach i szpilkachusmiech.gif f******u

Nudziłaś się bo ile razy tak można prowadzić na smyczy. No i tacy ulegli pewnie jednak nudzą, tylko przytakują. A próbowałaś w drugą stronę, przywiązana do łóżka zdać się na łaskę faceta?

Gość mrs officer
gospodarz: nie i nie chcę nawet próbować, nie mój klimat. I przestań z tą smyczą, bo pisałam, że to tylko przykład. Tobie chyba sprałabym tyłek obcasami, coś tak czuję:)

Gość gość
To jak wyjdziesz w samych stringach na spacer?:) ostatecznie możesz narzucić jakiś płaszczyk i nic pod spodem:)

Gość mrs officer
latem czasem chodzę bez majtek, ale teraz to raczej nie bardzo.

Gość mrs officer
napisz co, to ci odpiszę czy robiłam.

No może inaczej, widziałbym to gdyby ci facet rozkazał, przyjdź dzisiaj bez majtek, ale rozumiem że bycie podporządkowaną nie leży w Twojej naturze. Więc wycofuję się. A co innego robisz, nie mam pojęcia. Te chodzenie bez majtek to rozumiem że dla własnego nakręcenia się. A takie lanie obcasem to takie trącanie tylko i trzeba udawać że boli, czy naprawdę że aż sińce są? Skąd w ogóle znajdujesz materiał do swoich zabaw, przecież nie każdy lubi taki sport, na pierwszej randce uprzedzasz? Czy na wejściu od razu z plaskacza?