Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Każde dziecko to rozpuszczony bachor, a rodzice to tempaki bez mózgu

Polecane posty

Gość gość

Nie lubię dzieci, zresztą są takie głupie i niedorozwinięte, czasem mam ochotę dać porządny wpi/er/dol. A najgorsi są ich rodzice tępaki, którzy nic nie mają we łbie i tylko potrafią płodzić dzieci z których i tak wyrośnie następna rzesza bezrobotnych nieudaczników , którzy będą wyjeżdżać do UK podcierać z g****a du/py staruchom, lub jak większość z was będziecie kradli, bo nic innego nie potraficie i na koniec traficie do pierdla gdzie będzie robili jako męskie dzi/w/ki, i dlatego Polacy głownie są postrzegani za granicą jako niedo/ro/zwoje i złodzieje. Wiem że prawda boli zwłaszcza kobiety które dają za granicą du/py każdemu czarnuchowi napotkanemu, zresztą nie będę opisywał nagminnych przykładów tego ,napiszę tylko że polskie kobiety są głupie, zresztą większość mężczyzn też, ludzie którzy nie potrafili dać sobie rady w Polsce i dlatego wyjechali, nieudacznicy i dziecioroby. Polacy to trzeba podkreślić, są robolami Europy i podludźmi, nikt się z wami nie liczy, zrozumcie że jesteście zerami i tak na koniec zdechniecie wszyscy na emeryturze za 700 zł miesięcznie, tylko nieliczni coś osiągną w tej materii a większość będzie klepała biedę na zasiłku lub dawała du/py czarnuchom za dolara. Taka jest niestety prawda o was tępe pi/z/dy

Gość gość
Musieli rodzice bardzo nie kochać cię i mocno lać...

Gość gość
a mnie rodzice kochali i nie bili a zgadzam się, że na stado dzieci zazwyczaj decyduje się patologia. a wiele kobiet d******py na prawo i lewo żeby w końcu złapać na brzuch głupka, który będzie utrzymywać je i ich bękarty. jeszcze wielkie damy potem zgrywają

Gość gość
zgadzam się z autorem/autorką, a ci co się nie zgadzają widocznie sa infantylnymi istotami, których cel życiowy ogranicza się do rozpłodu

Gość gość
Święta prawda co napisał

Gość gość
a tym kim jestes? pochwal sie co robisz i co osiagnales

Gość gość
popraw tytuł na ,,jestem bachorem a rodzice moi to ,,tępaki,, bez mózgu,, i zgodzę się w 100 %

Gość gość
Widzę że boli was prawda, polaczki bez przyszłości