Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

gdzie najtańszy internet

Polecane posty

Gość gość

polecacie jakieś firmy ?. Szukam w miarę taniego dostępu do internetu :).

Gość gość
Ja mam bezprzewodowy za 19,90 zl/m w Play.

Gość gość
ja bardziej myślałam o internecie domowym a w play za 19,90 ile masz transferu i na ile umowa ?

Gość gość
ja mam za darmo od sąsiada :) heheheheh głupi cymbał ma odblokowaną:)

Gość gość
nie wiem na ile sąsiad podpisał ale ciągnę już drugi rok

Gość powerplustechnology
a myślałaś może o telekomunikacji polskiej (orange) ?mają teraz super promocje ,za 119,90 brutto miesięcznie(umowa na 24 miesiące) dostaje się super szybki internet fiber 80 mb/s pakiet telewizyjny 74 kanały w tym 8 hd telefon stacjonarny z nielimitowanymi rozmowami na telefony stacjonarne w polsce i za granicą a połączenia z sieciami komórkowymi (play,orange,plus,t-mobile, cyfrowy polsat) 20 gr brutto za minute oraz telefon komókowy z nielimitowanymi rozmowami w sieci orange oraz 200 minut na połączenia do innych sieci komórkowych po wykorzystaniu limitu cena za 1 min połączenia brutto to 0,29zł sms 20 gr . a ponadto otrzymuje sie dysk toshiba 500gb 5400 obr/min modem/ruter livebox 3.0 najnowszej generacji degoder sagemcom uhd88 telefon komórkowy sony xperia e1 oraz zestaw przewodów umożliwiających podłączenie sprzetu livebox 3.0 wszystko to w tej niewiarygodnie niskiej cenie wyżej podanej serdecznie polecam zapraszam do kontaktu 801-505-505

Gość gość
Nie bierz Neostrady :) Nie polecam. Zachwalają ile się da a po podpisaniu się to nie sprawdza i mają Cię w głęboko w d...pie.

Gość gość
oczywiscie od razu neguje wypowiedz kolegi wyżej ponieważ masz 10 dni od podpisania umowy na odstąpienie od niej bez podania przyczyny i bez ponoszenia żadnej opłaty karnej

Gość gość
(tp)orange służy pełną pomocą zarówno w instalacji zestawu livebox 3.0 jak i problemów technicznych usługi funpackHd+orange halo na infolini dostęnej 24h na dobę 801-505-505

Gość gość
hmm oferta nie wygląda źle jak na tp kiedyś miałam neostrade 512 kb/s za 64 zł teraz 80 mb telewizja i dwa telefony w cenie 120 zł a ile kosztuje przyłączenie lini i opłata aktywacyjna ? i czy w tym internecie jest limi danych ? i jakaś antena specjalna do odbioru tv jest potrzebna ?

Gość powerplustechnology
Nie , odbiór tv jest świadczony w technologi internetowej( iptv ) telewizor należy podłączyć do modemu livebox ( w instrukcji jest wszystko dokładnie opisane i instalacjia usługi jest dziecinnie prosta ) do odbioru nie jest potrzebna absolutnie żadna antena przyłączenie lini w umowie na 24 miesiące o usługe funpack hd+orange halo wynosi 1,01zł brutto oczywiscie usługa neostrada nie ma limitu transferu danych .a co do opłat aktywacyjnych to jednorazowa opłata aktywacyjna za pakiet zostanie doliczona do pierwszej faktury , jeśli wyrazi się zgode na otrzymywanie faktur w wersji elektronicznej wyniesie ona jedyne 49,90 zł z vat

Gość gość
domowy to polecam orange z liveboxem bez limitu w domu mama placi 40 czy 50 zl ja mam lte 20 G za 50 do laptopa

Gość gość
jeśli wybierzesz samą usługe neostrada opłaty są mniej korzystne i wynoszą : -opłata abonamentowa (miesięczna,umowa na 12 miesięcy 80mb/s) 79,90 brutto +opłata za utrzymanie łącza telefonicznego (jeśli na łączu nie ma aktywnej usługi telefonicznej w oparciu o technologie analogową) 29,24 brutto miesięcznie + dzierżawa za modem livebox wynosi 10,09 zł brutto miesięcznie suma opłat za samą usługe nesotrada (12 miesięcy 80mb.s) wynosi 119 zł i 23 grosze więc raptem 67 groszy więcej i ma się dwa telefony z nielimitowanymi rozmowami i usługe telewizyjną

Gość powerplustechnology
czkolwiek istnieje możłiwość taka że weźmiesz telefon stacjonarny analogowy juz za 69zł brutto miesięcznie masz nielimitowane rozmowy z telefonami stacjonarnymi i komórkowymi w polsce i w krajach ue do wszystkich sieci i np kupisz modem /router we własnym zakresie i podpiszesz umowe na 24 miesiące i zamiast 80mb/s wybierzesz 10 wtedy opłata za usługe neostrada wyniesie tylko 49 zł ale wtedy też wyjdzie 120 zł i musisz kupic wlasny modem a takto masz jeszcze komórke w tej cenie i telewizje