Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy są takie kobiety??

Polecane posty

Gość gość

Jestem 29 latkiem po rozstaniu z femme fatale i zastanawiam się czy istnieją na świecie takie kobiety które spełniają moje oczekiwania: -nie ogląda ogłupiających programów na tvn i Polsacie. -rozumie że równouprawnienia jeśli mają obowiązywać to odnośnie każdej kwestii życiowej a nie tylko na korzyść jednej strony. -nie jest pseudointelektualistka lecz jest inteligentna. -rozumie że priorytetem życiowym jest to żeby być szczęśliwym a nie mieć. -rozumie że stopy procentowe są zmienne i że zakup nieruchomości na kredyt do mieszkania nie jest inwestycją lub stara się to chociaż zrozumieć. -ma ochotę na sex raz dziennie. -jest uśmiechnięta. -jej jedynym hobby nie jest robienie zakupów. -potrafi zaskakiwać. -uprawia sport parę razy w tygodniu. -rozumie że pieniądze szczęścia nie dają. Ten ostatni punkt jest najważniejszy bo jestem w miarę majętny i wiem że w maluchu wcale się gorzej nie płacze niż w mercedesie.

Gość gość
A już myślałam, że to mnie szukasz :D, ale niestety aby zaspokoić wszystkie Twoje powyższe wymagania musiałbyś pozostać w związku z robotem. Moja rada: Nie szukaj kobiety idealnej, bo takie naprawdę nie istnieją ;) http://walkonvogue.com/sukienki-Victorias-Secret

Gość gość
W sumie poza inteligencja to spełniam te punkty:)... O ile jako uprawianie sportu możemy uwzględnić jazdę rowerem ok 1h noo i kiedyś ćwiczyłam dużo ale już miałam dość ... Zalkupy bardzo Lubie ale nie bez przesady kobieta która ich nie lubi nie jest w pełni kobietą... Ponad to mój facet ma ze mną jak w niebie bo kochamy się kiedy on chce dbam o wszystkie jego potrzeby zawsze na pierwszym miejscu ... A jesteśmy już 5 lat razem ...hajs nigdy nie był dla mnie najważniejszy to jest fakt.... Więc wiedzisz kolego bywają takie kobiety jednak:-)

Gość gość
Właśnie ideału nie ma bo często bywa tak że jeżeli dziewczyna jest śliczna to charakter leży a jeśli jest laska super to urodą nie grzeszy

Gość gość
Szczerze? Albo jestem jakas wyjątkowa albo nie wiem, posiadam wszystkie cechy. I tez mam swoje wymagania, nie wezme pierwszego lepszego tylko dlatego ze jestem jego "idealem"

Gość gość
No i nie jestem brzydka jak ktos wyzej pisze, wrecz nieskromnie powiem ze grubo ponad przeciętna, z finansami u mnie ok, wyksztalcenie tez bedzie dobre;)

Gość gość
Ja spełniam wszystkie punkty, ale... ...niestety mam już kogoś :P

Gość gość
Bardzo mi się podoba fakt, że nie ma tam wymienionych żadnych warunków urodowych tylko inne ważne rzeczy. Wygląd jest ważny, bo ludzie mają się nawzajem pociągać, ale pozostałe kwestie są równie ważne, a tu faceci jak już piszą coś w tym stylu to często mają mnóstwo związanych z wyglądem oczekiwań. Ktoś pisał, że taka kobieta byłaby robotem - nie sądzę, spełniam wszystkie warunki, tyle, że na seks nieraz mam ochotę częściej :P Co prawda wzmianka o inteligencji jest ryzykowna, bo są różne rodzaje inteligencji, a i też nie tak łatwo to ocenić, no ale to już sprawa indywidualna. Tak czy siak, skoro ja taka jestem to znaczy, że są takie kobiety, więc sobie szukaj. Ale faktem jest, że takie podejście nie jest zbyt dobre, ludzie to nie są oferty sklepowe, w których można wybierać i sprawdzać, która ma jakie właściwości. Twoja kobieta ma Cię przede wszystkim oczarować i masz się z nią dobrze rozumieć, co łączy się oczywiście ze zgodnością światopoglądów, ale niekoniecznie musi się łączyć z niektórymi wymienionymi cechami dotyczącymi innych rzeczy. Szukaj po prostu fajnej dziewczyny, a jak Ci się poszczęści, to może akurat się okaże, że jest tym ideałem.

Gość gość
Pewnie, że są...ale nie wiem czy jakaś się skusi na kogoś kto w kilku punktach 4 razy wspomniał o pieniądzach (wliczając w to te zakupy)

Gość gość
Bez pieniędzy nic byś nie miał.

Gość gość
Dodam, że też brzydka nie jestem i zawsze miałam jakieś tam powodzenie. I zajęta, bo zapomniałam napisać :P

Gość gość
Znalem kiedys taka. No moze oprocz sportu, ale to ze względu na jej niepelnospawnosc (brak lewej reki). Mimo to spedzala aktywnie czas. Spoko babka z niej byla do czasu az napawila sie jakis kompleksow, teraz ciagle jakas taka smutna chodzi.

Gość gość
gość dziś Pewnie, że są...ale nie wiem czy jakaś się skusi na kogoś kto w kilku punktach 4 razy wspomniał o pieniądzach (wliczając w to te zakupy) Przykro mi że nie zrozumiałaś tego co napisałem. gość dziś Bez pieniędzy nic byś nie miał. Wolał bym nie mieć pieniędzy i być szczęśliwym niż mieć je i w sumie nie wiedzieć na co je wydać. Żeby to zrozumieć to trzeba dojść do odpowiedniego poziomu zabezpieczenia finansowego albo zacząć się zadawać z ludźmi którzy je mają i nie są szczęśliwi. TVN i inne bzdurne media wmawiają wam kredyt konsumpcyjny to dobra rzecz. Że krem za 300 zł da wam wieczną młodość i szczęście. Że jeśli ubierzesz się jak gwiazda z pudelka to będziesz z******ta. W sumie kto miał zrozumieć to zrozumiał to co wyżej napisałem wiec nie wiem po co to tłumacze...

Gość kobieta wszechpolska
Moj drogi, takie kobiety istnieja wylacznie w durnych tvn-owskich produkcjach. Milego popoludnia:-)

Gość gość
kobieta wszechpolska dziś Nieprawda, istnieją. Ja bym spełniała wszystkie warunki, ale nie uprawiam sportu, wolę tzw. "dywanówki", łażenie po schodach i spacery a to żaden sport. Za to moja koleżanka by się nadawała, ale to nie sklep ;) Swoją drogą autor jest pewnie "minimalistą" i szuka kobiety, która będzie go rozumiała, stąd te odnośniki do finansów.

Gość gość
autorze - jeżeli wydaje ci się, że wszystkie kobiety to idiotki interesujące się wyłącznie zakupami z obsesją na temat pieniędzy to problem leży po twojej stronie. Kilka punktów, w 4 naciskasz na pieniądze. Jak jesteś taki "nieszczęśliwy" w mercedesie to sprzedaj wszystko co masz i ciesz się, że komuś pomogłeś.

Gość gość
gość dziś autorze - jeżeli wydaje ci się, że wszystkie kobiety to idiotki interesujące się wyłącznie zakupami z obsesją na temat pieniędzy to problem leży po twojej stronie. Kilka punktów, w 4 naciskasz na pieniądze. Jak jesteś taki "nieszczęśliwy" w mercedesie to sprzedaj wszystko co masz i ciesz się, że komuś pomogłeś. Wiem że problem leży po mojej stronie. Zresztą jak mogło by być inaczej skoro piszę na tym forum.