Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

Brunet z niebieskimi oczami to ulubione zestawinie kobiet

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

Taka prawda, ciemne w艂osy s膮 bardzo m臋skie a gdy doda膰 do tego niebieskie, b艂臋kitne oczy to mo偶na si臋 rozp艂yn膮膰. Blondyni nie s膮 tak seksowni i nigdy nie b臋d膮 - um贸wmy si臋, takich Brad贸w Pitt贸w to jest mo偶e 1 na 1000 spo艣r贸d blondas贸w. Z drugiej strony uroda na Rumuna czy tam latino (wszystko ciemne) te偶 nie jest tak fajna... Jednak gdy mamy bruneta z jasnymi oczami to to jest to....馃槏

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
m贸w za siebie, na mnie niebieskie oczy nie robi膮 wra偶enia

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
niebieskie oczy sa pospolite, 90% polakow takie ma

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
a ja si臋 zgodz臋 z autork膮, 偶e jest to zestawienie marzenie :) No ale jak ju偶 kobieta si臋 naprawd臋 zakocha to chyba takie rzeczy jak kolor w艂os贸w i oczu schodz膮 na drugi plan ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
niebieskie oczy sa pospolite, 90% polakow takie ma xxxxx bo masa polaczk贸w to z****** blondasy, rudzielce i itd. Ja tu pisze o urodzie typu Cillian Murphy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
albo Wenthwort Miller

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Brunet tylko z br膮zowymi lub czarnymi oczami, mniam.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
dodajmy jeszcze 偶e takich blondyn贸w jest tysi膮c a brunet z niebieskimi oczami czasem sie przewinie musia艂aby艣 mie膰 niez艂e szcz臋艣cie 偶eby taki zwr贸ci艂 na ciebie uwag臋 hahahaahh

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Niebieskie oczy to brak barwnika, fuj.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
mnie kolor w艂os贸w jest oboj臋tny, ale niebieskich oczu nie lubi臋. Mo偶e dlatego, 偶e sama mam ciemno-niebieskie i po prostu mi si臋 "opatrzy艂y"?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Brunet tylko z br膮zowymi lub czarnymi oczami, mniam. xxxxxxxxxxxxxx pfffff takich jest na p臋czki....mnie uroda "na rumuna" nie przekonuje.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
eeeee tam znam bruneta z niebieskimi oczami to laski ma艂o sie za nim nie pozabijaj膮 :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Niebieskie oczy s膮 strasznie powszechne, nie wiem czym si臋 tu podnieca膰. Fakt, 偶e jak kto艣 ma ciemne w艂osy to fajnie to si臋 komponuje z jasnymi oczami ale jak ju偶 to bym wybra艂a bruneta z ZIELONYMI oczami bo to jeszcze bardziej rzadsze :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jestem tu tylko na chwileczke
brunet i niebieskie oczy ?? Pfff, co 3ci kole艣 na ulicy spe艂nia te kryteria... Sztuk膮 jest znale藕膰 sobie faceta, kt贸ra opr贸cz tego, 偶e b臋dzie jasnookim brunetem te偶 b臋dzie wyrze藕biony, odpowiednio wysoki i z grubym portfelem a o to ju偶 trudniej...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
strasznie nie podobaj膮 mi si臋 bruneci z niebieskimi oczami ; /

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ian Sommerhelder... Echhh...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
prawdziwie niebieskie oczy sa rzadkoscia polacy natomiast maja oczy szaro-niebieskie, bardziej sklaniajace sie ku wyblakly blekit ale coz, nazywaja je niebieskimi:o bleeeee

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ian Sommerhelder xxx az zobaczylam kto to :O masakra, ale oblech, wyglada jak stereotypowy zniewie艣cia艂y gej :( no ale widac ja juz stara jestem i nie wiem jaka uroda jest teraz ''cool'' :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Znam takiego :) ma 160cm wzrostu bozia by艂a sprawiedliwa hahaha :>

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ale pierniczycie,偶e niebieskie oczy s膮 popularne , to wam powiem,ze 90% ludzi na 艣wiecie ma br膮zowe.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Poza tym jaki co trzeci kole艣 na ulicy? A to dobre, bo ja naprawd臋 rzadko spotykam bruneta z niebieskimi b膮d藕 zielonymi oczami, zazwyczaj maj膮 ciemno br膮zowe lub piwne i takich owszem jest masa.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Przecie偶 masa polaczk贸w ma w艂a艣nie "szaroniebieskie" oczy, do tego jakie艣 tam br膮zowe w艂osy i mam typowego polaka. Nic nadzwyczajnego.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Brunet tylko z br膮zowymi lub czarnymi oczami, mniam. xxxxxxxxxxxxxx pfffff takich jest na p臋czki....mnie uroda "na rumuna" nie przekonuje. xx Na Rumuna? Pewnie jeste艣 piegowat膮 c贸r膮 m艂ynarza ze 艣wi艅skim rumie艅cem i wodnist膮 t臋cz贸wk膮 :P Mnie uroda na topielic臋 nie przekonuje.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
to prawda...tych z niebieskimi/zielonymi jest malo, przewaza polaczenie ciemne oczy i ciemne wlosy... ja znam chyba tylko dwoch brunetow z jasnymi oczami i baaardzo wielu z czarnymi,brazowymi.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ulubionym zestawieniem kobiet s膮 ciemne oczy i karnacja u brunet贸w.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jak ich tak niby duzo , to czemu ja ich prawie,偶e nie widuj臋? :((

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jak ich tak niby duzo , to czemu ja ich prawie,偶e nie widuj臋? xxxxxxxxxxxxx bo s膮 zdziadziali i maj膮 brzuchy piwne :P Jeden taki w艂a艣nie siedzi pod moj膮 klatk膮 i 偶艂opie 偶ubra z drugim takim :D Obaj maj膮 ciemne w艂osy (ale ju偶 troch臋 zakryte siwnizn膮) i niebieskie oczy :P Jaka艣 zainteresowana to dam numer :D Mam nadzieje, 偶e brzuch piwny i zmarszczki wam nie przeszkadzaj膮 :D ? Hahaha idiotki my艣l膮, 偶e jak s艂ysz膮 "brunet z niebieskimi oczami" to od razu kojarzy im si臋 szczup艂y m艂odzieniec z torsem i kaloryferem :D hahaha

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
niebieskie oczy nie pasuja brunetom

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A ja jestem piwnookim ciemnym blondynem i dobrze mi z tym. Nie lubi臋 niebieskich oczu.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
prawdziwych brunet贸w na ulicach bardzo ma艂o mam na my艣li czarnych jak kruk w艂osy natomiast jest troch臋 bardzo ciemnych szatyn贸w tak jak naturalnych blondynek z z贸艂tymi w艂osami jak na lekarstwo

Udost臋pnij ten post