Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Brunet z niebieskimi oczami to ulubione zestawinie kobiet

Polecane posty

Gość gość

Taka prawda, ciemne włosy są bardzo męskie a gdy dodać do tego niebieskie, błękitne oczy to można się rozpłynąć. Blondyni nie są tak seksowni i nigdy nie będą - umówmy się, takich Bradów Pittów to jest może 1 na 1000 spośród blondasów. Z drugiej strony uroda na Rumuna czy tam latino (wszystko ciemne) też nie jest tak fajna... Jednak gdy mamy bruneta z jasnymi oczami to to jest to....😍

Gość gość
mów za siebie, na mnie niebieskie oczy nie robią wrażenia

Gość gość
niebieskie oczy sa pospolite, 90% polakow takie ma

Gość gość
a ja się zgodzę z autorką, że jest to zestawienie marzenie :) No ale jak już kobieta się naprawdę zakocha to chyba takie rzeczy jak kolor włosów i oczu schodzą na drugi plan ;)

Gość gość
niebieskie oczy sa pospolite, 90% polakow takie ma xxxxx bo masa polaczków to z****** blondasy, rudzielce i itd. Ja tu pisze o urodzie typu Cillian Murphy.

Gość gość
albo Wenthwort Miller

Gość gość
Brunet tylko z brązowymi lub czarnymi oczami, mniam.

Gość gość
dodajmy jeszcze że takich blondynów jest tysiąc a brunet z niebieskimi oczami czasem sie przewinie musiałabyś mieć niezłe szczęście żeby taki zwrócił na ciebie uwagę hahahaahh

Gość gość
Niebieskie oczy to brak barwnika, fuj.

Gość gość
mnie kolor włosów jest obojętny, ale niebieskich oczu nie lubię. Może dlatego, że sama mam ciemno-niebieskie i po prostu mi się "opatrzyły"?

Gość gość
Brunet tylko z brązowymi lub czarnymi oczami, mniam. xxxxxxxxxxxxxx pfffff takich jest na pęczki....mnie uroda "na rumuna" nie przekonuje.

Gość gość
eeeee tam znam bruneta z niebieskimi oczami to laski mało sie za nim nie pozabijają :D

Gość gość
Niebieskie oczy są strasznie powszechne, nie wiem czym się tu podniecać. Fakt, że jak ktoś ma ciemne włosy to fajnie to się komponuje z jasnymi oczami ale jak już to bym wybrała bruneta z ZIELONYMI oczami bo to jeszcze bardziej rzadsze :)

Gość jestem tu tylko na chwileczke
brunet i niebieskie oczy ?? Pfff, co 3ci koleś na ulicy spełnia te kryteria... Sztuką jest znaleźć sobie faceta, która oprócz tego, że będzie jasnookim brunetem też będzie wyrzeźbiony, odpowiednio wysoki i z grubym portfelem a o to już trudniej...

Gość gość
strasznie nie podobają mi się bruneci z niebieskimi oczami ; /

Gość gość
Ian Sommerhelder... Echhh...

Gość gość
prawdziwie niebieskie oczy sa rzadkoscia polacy natomiast maja oczy szaro-niebieskie, bardziej sklaniajace sie ku wyblakly blekit ale coz, nazywaja je niebieskimi:o bleeeee

Gość gość
Ian Sommerhelder xxx az zobaczylam kto to :O masakra, ale oblech, wyglada jak stereotypowy zniewieściały gej :( no ale widac ja juz stara jestem i nie wiem jaka uroda jest teraz ''cool'' :D

Gość gość
Znam takiego :) ma 160cm wzrostu bozia była sprawiedliwa hahaha :>

Gość gość
Ale pierniczycie,że niebieskie oczy są popularne , to wam powiem,ze 90% ludzi na świecie ma brązowe.

Gość gość
Poza tym jaki co trzeci koleś na ulicy? A to dobre, bo ja naprawdę rzadko spotykam bruneta z niebieskimi bądź zielonymi oczami, zazwyczaj mają ciemno brązowe lub piwne i takich owszem jest masa.

Gość gość
Przecież masa polaczków ma właśnie "szaroniebieskie" oczy, do tego jakieś tam brązowe włosy i mam typowego polaka. Nic nadzwyczajnego.

Gość gość
Brunet tylko z brązowymi lub czarnymi oczami, mniam. xxxxxxxxxxxxxx pfffff takich jest na pęczki....mnie uroda "na rumuna" nie przekonuje. xx Na Rumuna? Pewnie jesteś piegowatą córą młynarza ze świńskim rumieńcem i wodnistą tęczówką :P Mnie uroda na topielicę nie przekonuje.

Gość gość
to prawda...tych z niebieskimi/zielonymi jest malo, przewaza polaczenie ciemne oczy i ciemne wlosy... ja znam chyba tylko dwoch brunetow z jasnymi oczami i baaardzo wielu z czarnymi,brazowymi.

Gość gość
Ulubionym zestawieniem kobiet są ciemne oczy i karnacja u brunetów.

Gość gość
Jak ich tak niby duzo , to czemu ja ich prawie,że nie widuję? :((

Gość gość
Jak ich tak niby duzo , to czemu ja ich prawie,że nie widuję? xxxxxxxxxxxxx bo są zdziadziali i mają brzuchy piwne :P Jeden taki właśnie siedzi pod moją klatką i żłopie żubra z drugim takim :D Obaj mają ciemne włosy (ale już trochę zakryte siwnizną) i niebieskie oczy :P Jakaś zainteresowana to dam numer :D Mam nadzieje, że brzuch piwny i zmarszczki wam nie przeszkadzają :D ? Hahaha idiotki myślą, że jak słyszą "brunet z niebieskimi oczami" to od razu kojarzy im się szczupły młodzieniec z torsem i kaloryferem :D hahaha

Gość gość
niebieskie oczy nie pasuja brunetom

Gość gość
A ja jestem piwnookim ciemnym blondynem i dobrze mi z tym. Nie lubię niebieskich oczu.

Gość gość
prawdziwych brunetów na ulicach bardzo mało mam na myśli czarnych jak kruk włosy natomiast jest trochę bardzo ciemnych szatynów tak jak naturalnych blondynek z zółtymi włosami jak na lekarstwo