Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy wielkosc ma znaczenie?

Polecane posty

Gość gość

WItam :) wiedzialam ze takim tematem przyciagne wiecej ludzi... :P Otoz tydzien temu zrobilam 2 ciazowe i wyszedl mi wynik pozytywny :) bardzo sie z tego powodu ucieszylam, tylko od 3-4 dni wszystko zaczyna mnie bolec jak na okres... Piersi mam twarde a tak strasznie mnie bola ze nie da sie ich dotknac... czesto mialam tak przed miesiaczka ( moze nie az tak bardzo). ale pobolewa mnie brzuch u dolu... rowniez jak na miesiaczke... Nie wiem czy mam sie martwic czy nie.? jestem na wakacjach i dopiero za tydzien bede w domu.. i dlatego tez nie bylam u lekarza... pomozcie Dziewczyny!

Gość gość
A z wyliczeń którego powinnaś mieć okres?

Gość gość
Okolo 8-9 dni temu. Test robilam rowne 7 dni temu...

Gość gość
A ile minęło od stosunku? Po którym mogłaś w ciążę zajść? Nie robiłaś testu za wcześnie? Może po prostu zrób se jeszcze jeden test. Teraz juz powinnaś mieć pewność. Ale myślę że raczej jesteś w ciąży.

Gość gość
Kochalismy sie prawie codziennie od ostatniego okresu, przed nim rowniez poniewaz bardzo chcemy miec dziecko. Test zrobilam 2 dni po tym jak nie dostalam miesiaczki tak jak sie zaleca... :) Wczoraj rowniez go powtarzalam bo wystraszylam sie tymi bolami brzucha, myslalam ze moze tamte mi pokazaly zle... to Nasze pierwsze dziecko i nie mam zielonego pojecia czego mam sie sopdziewac... nie krwawie, ale czytalam ze jezeli boli brzuch moze to oznaczac poronienie...

Gość gość
Wlasnie Narzeczony przyniosl mi nastepny test :) zaraz go zrobie, chociaz pewnie jak tamte byly pozytywne, tu tez zobacze 2 kreseczki

Gość gość
Niekoniecznie... czasami tak jest jest ze myślisz ze to okres zbliża a tak naprawdę to nie okres. praktycznie zawsze przy poronieniu pojawia się krew. Dlatego staraj o tym nie myśleć. A skoro boli Cię brzuch to może miałaś ostatnio za dużo ruchu. Pamiętaj ze przez pierwsze 3miesiące musisz o siebie dbać jak nigdy.

Gość gość
Na pewno Ci wyjdzie pozytywny. Wiec się nie martw na zaś bo to juz źle wpływa na ciążę.

Gość gość
Wlasnie ostatnio probuje robic wszystko co zaleca sie Kobieta starajacym sie o dzidzie.. wlasnie przeczytalam ze Bole podbrzusza sa częstym objawem we wczesnej ciąży. Najczęściej jest związany z powiększaniem się płodu, a wraz z nim także macicy, czego konsekwencją jest zwiększenie ciśnienia wewnątrz jamy brzusznej... Ale mozliwe to jest w 3-4 tygodniu? jezeli wogole to jest 3-4 tydzien...

Gość gość
no i sa 2 kreseczki :) wiecej testow chyba mi nie trzeba :)

Gość gość
Wszystko możliwe. Koleżanka była w drugim tyg i jak głupia latala do łazienki siku. Nie każdy tak samo ciążę znosi :) na pewno nie masz czym się martwić.

Gość gość
No raczej nie trzeba. I się nie martw i nie stresuj ;) pozdrawiam.

Gość gość
No i oczywiście gratuluję :)

Gość gość
Dzieki dziewczyny :) no to teraz chyba mi usmiech z twarzy nie zniknie :D

Gość gość
No i tak powinno być. Trzymaj się ;)

Gość gość
Moj Narzeczony chyba bardziej cieszy sie ode mnie... :P zobaczymy czy sie bedzie tak cieszyl jak Dzidzia mu nie da spac w nocy :D hehe

Gość gość
Wtedy może być gorzej :D ale dacie rade ;)