Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wściekła Roszpunka

Jak poderwać faceta?

Polecane posty

Gość Wściekła Roszpunka

Chodzi o pewnego kelnera. Z nimi jest ten problem, że są mili i się uśmiechają, bo to ich praca. Ciężko powiedzieć, czy są zainteresowani. Pierwszy raz w życiu spodobał mi się facet do tego stopnia by próbować go poderwać i szukać rad w internecie. Co poradzicie? Tylko nie piszcie żebym mu na paragonie numer zostawiła, bo to żałosne... Powiedzmy, że takich numerów dostaje kilka, chyba raczej nabrał dystansu i nie obdzwania wszystkich desperatek. On jest taki słodziutki. :D Pomóżcie. Na razie jesteśmy na etapie uśmiechania się do siebie :/ Wiem, że mnie zauważył, bo pamięta jaką kawę zamawiam, ale to może być zwykła grzeczność i profesjonalizm. Teoretycznie mogłabym podejść i walnąć wprost: 'ładniutki jesteś, umówisz się?', ale faceci to takie honorne cholery, że mógłby się poczuć urażony, że to ja jego próbuję poderwać, że próbuję przejąć inicjatywę, a niektórzy tego nie lubią. Oni wolą chyba zdobywać. A poza tym jestem nieśmiała. :(

Gość Wściekła Roszpunka
Niech ktoś odpowie, bo mi smutno. :(

Gość Stary Kawaler Bobek
He hehehe hehehe hehehe hehehe hehehe

Gość duuupa1
nie poderwiesz go ma cie w dupce głęboko możesz mu napiwek zostawić :D

Gość Wściekła Roszpunka
Ehh, miałam nadzieję, że tu jacyś normalniejsi ludzie niż na samosi. Głupia, zdesperowana ja. Naprawdę myślicie, że faceta będzie kręcić kobieta, studentka, która zostawia napiwki? Chyba tylko męską prostytutkę.

Normalnie zapytaj o której kończy pracę i czy miałby coś przeciwko żebyś zaczekała na niego . Jak mu wisi to powie że nie chce a jak ma chęć to będzie ok

Gość Wściekła Roszpunka
Krukafuks, dzięki za odpowiedź. Jesteś kobietą, czy mężczyzną? Chciałabym poznać punkt widzenia mężczyzn. Żebym jeszcze nie była taka wstydliwa. :) Na dodatek mówimy innymi językami, choć on chyba mówi po angielsku, więc pół biedy.

Gość Wściekła Roszpunka
Już się stresuję. :( A jakieś prostsze metody? :D Dobra, wiem, że prościej się nie da, ale może dałoby się go jakoś nakierować, żeby to on się odezwał? Czy z kelnerem nie da rady w ten sposób?

Laska jest XXl wiek , unia , nato i co tam jeszcze . Czasy kiedy kobiety mówiły "Jestem taka mala i nieporadna" minęły . Macie równouprawnienie to do roboty :O

Gość Wściekła Roszpunka
A to Wy, mężczyźni najwięcej na to 'równouprawnienie' narzekacie! :P A jak się trafi jedna nieśmiała tradycjonalistka to byście z niej chcieli feministkę zrobić. Tylko pytam przecież, więc jak, jest sposób, czy nie ma?

Gość Wściekła Roszpunka
Dlaczego wy tacy niedomyślni jesteście... :(

Gość Wściekła Roszpunka
Dlaczego wy tacy niedomyślni jesteście?? ... :(

Gość Wściekła Roszpunka
Sorry za spam, myślałam, że się nie dodało... Ale może 'mój' kelner narzeka na równouprawnienie, co wtedy? :D Przestraszy się takiej 'wyzwolonej' i zwieje.

Gość kobieta wszechpolska
Mozesz tez zlapac go za bety, przycisnac do sciany i namietnie wycharczec "bedziesz moj albo niczyj". Ewentualnie podejdz jak do czlowieka (tak, tak, ONI tez sa czlowiekami) i spytaj, czy nie mial by ochoty wypic tej kawy z Toba, po pracy, w innej knajpce, kiedys...

Gość Wściekła Roszpunka
Dzięki za rady. :) Będę tu jeszcze parę miesięcy, może w końcu się odważę. :( Trzymajcie kciuki. Krukafuks, oj bardzo żal by mi było!

Gość Wściekła Roszpunka
@kobieto wszechpolska, bardzo spodobała mi się wizja namiętnego charczenia, prawie oplułam z radości monitor. :D Ale mógłby się biedak wystraszyć...

Gość Wściekła Roszpunka
Jeszcze raz wszystkim dziękuję (poza dwóm pierwszym komentującym) ale oczywiście jakby pojawił się tu ktoś z innowacyjną metodą na facetów, bezpieczną i skuteczną, to będę szczęśliwa. :D