Gość przystojnyseksowny Napisano Październik 20, 2014 Dziewczyny czym się masturbujecie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pomrańcza Napisano Październik 20, 2014 Ręką. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 20, 2014 Zazwyczaj szpadlem, sporadycznie grabiami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość duuupa1 Napisano Październik 20, 2014 dupką się masturbują a ty czym ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 20, 2014 Tosterem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
syn fubu 0 Napisano Październik 20, 2014 Mgławicą Supernowy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 20, 2014 opakowaniem od tabletek musujacych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 20, 2014 :-D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 20, 2014 facetem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gosc Napisano Grudzień 29, 2018 NAJPIERW SMARUJE SOBIE CIPKE I JEJ WEJSCIE ZELEM DUREX PLAY POTEGUJACYM OZNANIA POZNIEJ ZAKLADAM NA NIEGO PREZERWATYWE I WKLADAM DO SRODKA ODPOWIEDNIO PORUSZAJAC NIM OSIAGAM ORGAZM Z WYTRYSKIEM Z CIPKI PO WSZYSTKIM JAKIS CZAS LECHTACZKA JESZCZE MI PULSUJE Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marcin_wawa 29 Napisano Grudzień 30, 2018 Powaliły mnie odpowiedzi, ale autor/ka pytała serio :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość naj Napisano Grudzień 15, 2019 ja z ta przyjemnoscia zaczelam od paluszka pozniej sprubowealam opakowaniem zelu durex 50ml i bylo fajnie po jakims czasie czegos mi brakowalo kupilam sobie zel durexa 200ml i oczywiscie spotegowalo to moje doznania poczulam cos konkretniejszego w sobie . ostatnio sprubowalam sobie powkladac ten mniejszy w odbycik a ten wiekszy w cipeczke i byl mega odjazd kazde poruszanie tulowiem dawalo intensywniejsze doznania jak nie analne to waginalne i odwrotnie . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zlota Napisano Grudzień 15, 2019 9 minut temu, Gość naj napisał: ja z ta przyjemnoscia zaczelam od paluszka pozniej sprubowealam opakowaniem zelu durex 50ml i bylo fajnie po jakims czasie czegos mi brakowalo kupilam sobie zel durexa 200ml i oczywiscie spotegowalo to moje doznania poczulam cos konkretniejszego w sobie . ostatnio sprubowalam sobie powkladac ten mniejszy w odbycik a ten wiekszy w cipeczke i byl mega odjazd kazde poruszanie tulowiem dawalo intensywniejsze doznania jak nie analne to waginalne i odwrotnie . Idz na ero, bo jem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Elżbieta Napisano Grudzień 15, 2019 Kiewbaso Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Rem Napisano Grudzień 15, 2019 A jak często się masturbujecie ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kalina Napisano Grudzień 15, 2019 Peni/sem somsiada, bo nie mam ochoty na mojego chłopaka...:( Czy to się leczy?? Czy warto to leczyć w ogóle? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Andżelika Napisano Grudzień 15, 2019 4 godziny temu, Gość Rem napisał: A jak często się masturbujecie ? To zależy od dnia, w tygodniu 10-12 razy dziennie a w weekend więcej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Andżelika Napisano Grudzień 15, 2019 A czym to najczęściej takim na baterie dużym kindybałem, kupiłam przez internet, ale poza tym wpychałam tam już chyba wszystko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TwojaMuuza 875 Napisano Luty 28, 2021 Nie wolno, to grzech Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kocur93 324 Napisano Luty 28, 2021 35 minut temu, TwojaMuuza napisał: Nie wolno, to grzech Jeżeli nie wolno to można to zrobić szybko :-)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZaTrAcOnA 2 Napisano Marzec 1, 2021 Rączką ewentualnie moim wibrujacym przyjacielem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor Siurek 814 Napisano Marzec 1, 2021 13 godzin temu, TwojaMuuza napisał: Nie wolno, to grzech Potwierdzam, to grzech! Grzech włożyć, żal wyjąć... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TwojaMuuza 875 Napisano Marzec 1, 2021 51 minut temu, Doktor Siurek napisał: Potwierdzam, to grzech! Grzech włożyć, żal wyjąć... Hahaha, taka prawda. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach