Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Z Kafeterii uciekło tysiące ludzi, to forum umiera, pusto tu i nudno !!!

Polecane posty

Gość gość

Co potwierdzają statystyki ogolnodostepne w Internecie... Na początku 2013 roku wg badania MegaPanel Gemius Kafeteria miała miesięcznie 2 985 574 realnych userów i 29 mln odsłon, na poczatku tego roku juz niecałe 2 600 000 userów i 18 mln odsłon, teraz pewnie jest jeszcze gorzej. Zniszczyli starą Kafe, ludzie uciekli i teraz jest ''sweet'' kupa, drugi wizaz i tematy o d***e maryni :(

Gość Zuzanna Amelia ææ
A o czym chcesz pogadac?

Gość gość
Szczerze ? to zalozylam tu od wakacji kilkadziesiat ciekawych tematów o polityce, religii, ogolnie o spoleczenstwie, medycynie, troche ciekawostek, newsów i UJ :O Kiedys był tu Offerma, kilku prawiczków w tym Darker, prawik bez wiary, byly zabawne prowokacje Egoista31. Teraz nie chce mi sie wchodzic na Kafe.. Tematy są teraz tak głupie, nudne. Mam wrazenie, ze zostały tu same proste baby i ludzie głupi, tępi no i trolle, w najgorszym wydaniu, kiedys były z******te podszywy a teraz ? W*********J stad w podskokach. Jestes tak głupim brzydkim koniotrzepem, ze zadna cie nie cche (kretynka nawet nie zauwaza ze temat zaklada kobieta) etc Kafeteria upadnie jak tak dalej pojdzie, z meisiaca na miesiąc traci uzytkownikow, tylko reklam coraz wiecej

Gość gość
zmiana wyglądu i szczególnie wprowadzenie pisania postów jako "gość" w 2013 rozwaliło to forum. potem kolejne zmiany wyglądu w 2014 które już w ogóle spowodowały kiepską czytelność dobiły sprawe i mamy tu jak mamy...

Gość gość
Oferma byl upierdliwy ,dobrze nie zasmieca forum

Gość gość
wiem o co ci chodzi autorko ja sam po tej zmianie kafeterii przeniosłem się na kowbojki i teraz tam się udzielam.

Gość gość
To prawda ,ze kiedys fajniej sie pisalo ,potem byly zmiany ,ktore zepsuly troche forum .Ja po kilku miesiacach tu zajzalam i teraz nie jest tak zle .Chociaz pamietam czarno -pomaranczowa kafe;-),fajnie bylo.Tylko ,ze pozniej poziom chamstwa osiegal apogeum.Teraz jest nawet ok.tylko podpisywanie siewszystkich jako gosc utrudnia odpowiadanie na komentarze.

Gość Zuzanna Amelia ææ
Zawsze mozesz wpisac inicjaly albo wybrany nick pod tekstem. To szybsze niz wpisywanie jakiegos przypadkowego nicka

Gość gość
Mnie zastanawia tez po co admini chcieli kilka miesięcy temu, by wysyłać opinie na temat nowej Kafeterii ? Ja sie naprodukowalam, wysłałam ogromnego maila, chyba największego w moim zyciu, wypisałam kilkadziesiąt punktów co jest nie tak, co zmienic, co powinni wprowadzic i NIC SIĘ NIE ZMIENIŁO :( Na Wizaż nie wróce, tam jest beznadziejna atmosfera, nie wolno napisac tego co sie mysli, cenzua na kazdym kroku, straszenie policją :(

Gość Zuzanna Amelia ææ
Moze to byly tylko Twoje zalecenia a innym sie podobalo.

Kafeteria jest zaje/bista! Moderatorki kocham was! Much love! Magnifique, fantastico, bellissima!

Gość gość
Zuzanna Amelia ja to wiem , ze tak moge ,ale po pierwsze zawsze tu bylam wolnym ptakiem bez stalego niku ,a po drugie to ze ja sie podpisze niewiele mi daje , bo inni nadal beda goscmi ,ktorych trzeba podpisywac gosc+godzina.

Gość STARY KAWALER BRONEK
A ja uwielbiam 92 on ma najlepsze tematy gdyby nie on to bym się tu nudził i bleble ble też jest dobry

Gość gość
na innych forach tandeta nie do ogarnięcia, CENZURA to ich chleb powszedni, przykład: dodałem 2 tematy dla rozluźnienia sztywnej atmosfery, która panuje chyba na każdym nich :) i co? i Ban na tydzień :O jakieś durnowate ostrzeżenia za posty :O tutaj raz lepiej raz gorzej, ale można przynajmniej napisać co się myśli i przeczytać co myślą inni, nawet jak bluzgają, w końcu to też forma ekspresji :D Pozdrawiam Kafe :)

Gość Zuzanna Amelia ææ
To przypominaj ludzion w dyskusjach zeby sie jakos oznaczali. Ostatnio coraz wiecej osob o to prosi. Jak ktos nie chce miec niebieskiego nicku to ma do wyboru gosc albo za kazdym razem musi wpisac cos od siebie. To klopotliwe.

Gość Zuzanna Amelia ææ
Mi tez odpowiada to ze tu jest duza swoboda wypowiedzi. Nawet kosztem bluzgow.

Gość gość
To prawda,że jest gorzej,ale co się dziwić,wystarczy zobaczyć na tematy smerfetki i te jej inne nicki,to się odechciewa wchodzić na kafe:(

Gość gość
Nie czytam jej,szkoda się wku........

Gość Daniel 24
Nie najlepszy jest 92 i Stary Kawaler Babol

Każde forum ulega pogorszeniu z uwagi na chamstwo, trolli i olewkę ze strony moderacji i adminów. Tu jest wyjątkowy śmietnik, ale jakoś mi dobrze. Czuję się bardziej anonimowa w wielości tematów, wypowiedzi i forumowiczów. I dobrze mi z tym.

Gość Zuzanna Amelia ææ
Forum tworza ludzie. Dyskusje, atmosfere, topiki z interesujacymi tematami. Wszystko mozna odbudowac.

Gość gość
Nie najlepszy jest 92 i Stary Kawaler Babol xxx tego downa trzeba zbanowac

Gość gość
Zuzanna ale jak odbudować?!! :O aż chłodem powiało... skoro forum to ludzie to można im albo nakazać albo zakazać, czyli co, jakaś forma podporządkowania? Tak jest dobrze jak jest, kafe poszła drogą wynagradzania, jak pierwszy temat na stronie, i myślę, że z czasem to się opłaci ;)

Gość Zuzanna Amelia ææ
Przyglupie prowokacje ciagle o tym samym moga byc nudne. Metoda to olac, nie czytac. Niemniej jak ktos patrzy na liste i widzi same niezbyt chwytliwe powtarzajace sie tematy to moze sie zniechecic