Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

anika125

proszę o poradę!!!

Polecane posty

Witam, w lipcu skończyłam 14 lat. Tak skę sklada, ze 6 listopada 9 km od mojej miejscowosci bedzie moj ulubiony wokalista z prezentacja pkyty, bwdzie mozna zrobic sobie z nim zdj, pogadac, kupić plyte etc. ;) mkeszkam na wsi. Spotkanie bedzie 9 km od mojej miejscowosci, skad musze przejechać busem z ok.10-15 minut. Spotkanie jest o godz.18... Jak wiadomo listopadlistopad to juz zmiana godzin itd., i o 16 jest juz ciemnciemno i buro. Co zrobic, aby mama mnje puścila samą? Jak przekonać? Nie chce isc z nia bo to raczej wokalista w mom wieku i troche starszy. Znajoni nie ida itd... Tata akurat w pracy gdzie indziej do poznego wieczora..prosze o pomoc. Jakich argumentow moge uzyc, zeby mnie o 18 jak jest ciemno puscila busem? Proszee!

Gość Mam swoje lata
Wybacz, ale ja bym miała obawy i na pewno byś pojechała sama. Tyle sie teraz czyta o różnych nieszczęściach, gwałtach.Odpuść sobie - co? Pozdrawiam.

Gość Mam swoje lata
Miało być.Na pewno bys nie pojechała sama.

Gość gość
ja też bym cię nie puściła i sama bym nie pojechała mimo że jestem starsza od ciebie jedyne wyjście to pójście z mamą albo z jakąś dorosłą koleżanką

Znaczy mamy nie pytałam jeszcze. :) z drugiej strony przystanek mam przed domem, spotkanje jest obok przystanku gdzie wysiadam na miescie. To tylko tyle. Ale uwazacie, ze mam odpusic sobie?

Albo odpusc, albo idz z doroslym. Na takich imprezach ktos da ci cos do picia, przyjmiesz w dobrej wierze, a obudzisz sie rano, gdzies, zgwalcona przez kilku pustaków. Bo w tym piciu byla rozpuszczona tzw.pigulka g****u...Uwazaj tak ogólnie na tego typu imprezy, na które zjezdzają rozni popaprańcy, szukający mlodych, niedoswiadczonbych dziewczyn....

To bedzie nie zadna restauracja czy cis, tylko lokal przy centrum kuktury. :) nic tam nie ma, sam lokal i tablica multimedialna i krzesla. ;) dobra, jedzie znajoma i mnie poswiezie o idwiezie, dzieki!;)