Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dead66

Pomóżcie.

Polecane posty

Mam problem otóz moja klasa dowiedziała sie ze cierpie na choroby psychiczne i dowiedziała sie o tym cała klasa niewiem co teraz zrobić boje się iść jutro wogóle do szkoły.... możecie coś poradzić... wszystko opisałam w zeszycie niby dzienniku i zostawiłem go ,na wf nikt mnie nielubi a widzieli na lekcji że coś ciagle pisze i kreśle poszłem na rozmowe z nauczycielem gdy przyszłem wszystko było rozwalone a mój dziennik popisany ,niewiem dlaczego go wogóle zabrałem możecie pomóc?

Gość gość
Jeżeli będą się z Ciebie naśmiewać lub Ci dokuczać, to zmień szkołę. Jutro jednak idź normalnie do szkoły z podniesionym czołem. Choroba psychiczna to taka sama jak każda inna. Jeżeli opuścisz jutro zajęcia to tak, jakbyś się czegoś wstydziła. Idź do szkoły normalnie, a jeżeli będzie źle to się przepisz.

Gość gość
To głupio, ze zostawiłaś to tak bez opieki. I teraz masz. Na Twoim miejscu poprosiłabym jakiegoś mądrego nauczyciela o pomoc, rozmowę z klasą itd

Gość gość
tylko ludzie nienormalni piszą dzienniki przecież tak czy siak kiedyś w padnie w łabska osób postronnych pewnie będą cię wyzywać w szkole może poproś rodziców o zmianę szkoły

w tym problem że u mnie niema innej szkoły musiałabym sie przeniesć 50 km od domu a rodzice sie na to niezgodzą z powodu kasy na dojazdy i wogóle...

Gość gość
a przeniesienie do innej klasy

niewchodzi w grę bo przecież ja jestem w szkole średniej(nienapisałam tego sorry),mam swój zawód w którym się kształce resztą cała szkoła pewnie bedzie wiedziała bo w kazdej klasie kazdy ma kogoś znajomego.