Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Było miło

FACET Z POD ZNAKU STRZELCA.

Polecane posty

Gość Było miło

Jaki jest? Coś mi sie zdaje że to są plotkarze i obrażalscy, niczym baba.Ale czy każdy facet ma taki charaktrek?

Gość gość
nie strzelcy to są faceci z baaardzo dużym poczuciem humoru, tacy żartownisie, kawalarze... z takim to tylko się smiać można, ale jak coś poważniejszego trzeba zrobić to też umie, ale najlepiej mu wychodzą żarty...

Mój strzelec jest zaradny,inteligentny,ambitny,zaborczy-to ostatnie jest akurat wadą.Niestety,nie ma ludzi bez wad.

Gość Kasśka
Obrażalscy raczej nie są. Mniej chyba plotkuje niż faceci spod innych znaków. Jest wesoły, optymista,******iwy, wysportowany, bardzo szczery (nieraz powie o wiele z dużo), imprezowy, bardzo towarzyszki, stara się być wierny ale ma skłonności do flirtów, bo uwielbia towarzystwo innych ludzi xen - a Ty spod jakiego znaku jesteś?

Gość Zgodna rodzina
Mam przyjaciela o znaku strzelec.Jest zaradny, pracowity, z poczuciem humoru. Potrafi wszystko zrobić w domu, bardzo pomaga w pracach domowych.Przed swietami pomaga w kuchni, nawet posprząta.Wspaniały człowiek.

Gość gość
Lo matko i corko, wiej jak najdalej od strzelca, aroganckie samolubki, obrazalskie buc/e

Gość Kasśka
xen - aha :) to mega pasujecie do siebie :)

Gość gość
Zapomnialam dodać, ze pracowity, zaradny ale te cechy, ktore napisałam powyżej dyskwalifikacja.

Kasśka dziś xen - aha usmiech.gif to mega pasujecie do siebie usmiech.gif x Chyba tak:).

Gość gość
Strzelec ma kobiecy charakter: plotkarz, obrazaliski, fałszywy, zadradzajacy, typ chorągiewki (jest tam gdzie ma zyski)

Gość Kasśka
Strzelec nie ma kobiecego charakteru. Należy do tzw "męskich" znaków