Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Latyfundæ

Zniszczona relacja blizniaczek

Polecane posty

Gość Latyfundæ

Mam 19lat moja relacja z siostra blizniaczka nigdy nie byla idealna ,jesteśmy bliźniaczkami dwujajowymi wiec różnimy sie od siebie wyglądem ,zachowaniem i wszystkim jak ogień i woda.W gimnazjum miałam z moja siostra bardzo słaby kontakt ale gdy poszłyśmy do liceum wszystko sie zmieniło byłyśmy nierozłączne ,uwielbiałam z nia rozmawiac ,chciałam wszystko z nia robic,strasznie sie z nia żyłam .Problem pojawił sie gdy na naszej drodze pojawił sie chłopak z(z ktorym ja kręciłam w liceum ( był on moim pierwszym silnym zauroczeniem licealnym ;( ) wszystko zmienił on zaczal sie umawiać z moja siostra bliźniaczka chociaż wiedział jak bardzo mnie to bedzie bolało (i wiedział co do niego czuje) bez żadnych skrupolow ,ja przestałam sie do niej odzywać za to ze sie z nim spotyka i esemesuje.Nie moge z moja siostra normalnie rozmawiac ,ona uważa ze to nic złego ze sie z nim spotyka ,ze sie tylko przyjaźnią brednie sama ,nie mam nawet z kim o tym porozmawiać ,wyżalić sie co mnie boli bo zawsze jej ufałam ikona była moja najlepsza przyjaciółka ,dodam ze w przeciwieństwie do niej jestem bardzo emocjonalnie do niej przywiązana od dziecka tak było .jestem w dołku ,nie ma dnia żebym nie płakała przez nia ,strasznie mnie to wszystko boli. :((

Gość gość
masz tyle lat ze widocznie pora zebys przestala zyc w symbiozie z siostra i zaczela zyc swoim zyciem

Gość Latyfundæ
Myślisz ze jest łatwo tak nagle z dnia na dzien sie rozdzielić jak przez 19 lat wszędzie razem :/

Twoja siostra dobrze uważa-nic takiego się nie stało, dlaczego miałaby rezygnować z -być może -prawdziwej miłości? Tylko dlatego żeby Tobie nie było przykro? Chłopak wybrał Ją, nie Ciebie. Powinnaś to uszanować i życzyć im szczęścia.