Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Agatek17

Chłopak...

Polecane posty

Hej.. Proszę o radę w sprawie mojego chłopaka, w sumie to juz sama nie wiem czy chłopaka.. Jesteśmy ze sobą 2 miesiące(wczesniej sie znalismy ze soba) ja mam 17 lat a on 21 lat. Przed chodzeniem powiedzial mi ze nie chce byc ograniczany w niczym, ze wazni sa dla niego rowniez jego znajomi-zaakceptowalam to. Wszystko bylo idealnie, dobrze sie bawilismy, wszystko w nim mi pasowalo, no ale zaczelo sie nami niedawno psuc jak zauwazylam ze jego znajomi sa wazniejsi ode mnie (dziewczyny w tym tez sa).. Przyjezdzal do mnie co pare dni na godzine/dwie, zaczal mnie olewac, nie odpisywac, o zadnych imprezach, wyjazdach mi nie mowil (jak to okreslil-nie chcial mnie denerwowac).. Ogolniemial mnie gdzies.. jednak ja sie tak nie dam i powiedzialam mu pare slow, nie chcialam z nim rozmawiac ale przyjechal do mnie i powiedzial ze nie odpisywał przez dwa dni bo "wkurwił sie na mnie".. powiedzialam mu ze ja ciagle sie jakos wkurzam i jakos odpisuje.. teraz mi pisze ze jestem dla niego kims waznym i ze duzo zmienilam w jego zyciu.. Co robic ? Błagam o pomoc, bo ja juz sama sie gubie we wlasnych myslach.. :(:(

Gość gość
Może zrozumiał ze może Cię stracić i stad ta zmiana.

No chyba tak, ale ja wieczność nie będę na niego czekać.. juz mu dalam szanse ale nie wykorzystał jej, tylko sie pogorszylo.. co mam robic ?

Gość gość
Po pierwsze może chce Ciebie wykorzystać i gra na Twoich uczuciach. Po drugie bądź bardziej niedostępna. To dziala! Po trzecie jedź gdzieś bez niego... wzbudz w Nim zazdrość :) Po czwarte przemysl jego zachowanie... dziewczyna powinna być na piedestale w prawdziwym związku.

Taki tez mam zamiar, chce go od siebie odizolowac zeby zobaczyl jak to jest i zrozumial kim tak na prawde dla niego jestem.. ale ile to ma trwac i co pozniej zrobic ? Byc z nim mimo tego wszystkiego i wierzyc ze sie zmieni ?

Pierwsze-to na pewno nie to.. Poznalismy sie bo moja siostra jest narzeczoną jego najbliższego przyjaciela, takze odpada.. zreszta moze to dziwne ale jestem jego pierwszą dziewczyną, z nikim wczesniej nie był..

Gość gość
To zwykły chłopaczek nie facet. Nie zmieni się na pewno. Skończ z nim

Gość gość
Poszukaj kogoś innego.. ja bym nie wytrzymała takiego traktowania typu "dwa dni brak znaku życia". Jak sobie wyobrażasz to za trzy lata? Zniknie na dwa tygodnie? I co on wtedy robi? Mój jak jest ze znajomym to sam z siebie mi smsy pisze, casem jak sie nudzi to ze soba na fb gadamy, a jak troche wypije to chodzi do kibla i do mnie dzwoni. I wiem, że jest okej. Czasem mu bateria padne, ale tak to nie wyobrazam sobie, ze chłopak jeździ na imprezy i mi nic nie mówi

Gość brusli karate mistrz
Po dłuższym zastanowieniu dam ci radę:daj sobie z nim spokój. On się nie zmieni.Jemu jest tak wygodnie.

Gość gość
Wyr***ał i po co ma się starać? Też tak robię ;) Piona bro! Aha i te koleżanki to wiesz tak jakby... jak ci to wytłumaczyć innej też tak mówił jak do ciebie jechał :D

Niestety sie mylisz.. nie naleze do łatwych dziewczyn takze niczego nie dostal, zreszta nie spieszylo mu sie do tego tak jak i mi..