Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jacy są Skorpionowie?

Polecane posty

Gość gość

Co charakteryzuje ten znak, na podstawie Waszych doświadczeń życiowych?

Gość Kasśka
Bywają mega seksowni, pociągajćy jak nikt inny! Ale niestety są też dręczący, psychopaci, dogryzający, wampiry energetyczne

Gość gość
jestem skorpionem, kocham seks, nienawidze zdrajców, wybaczam ale nie zapominam

Gość gość
ale głupota ze ludzie jeszcze wierza w to ze planety maja wpływ na charakter bo gdyby tak buył to morderców i pedofilów by trzeba wypościć z wiezienia bo to przez księżyc

Gość szzzzzzz
jestem skorpionem zodiakalnym. Miotają mną skrajności - albo mi na czymś zależy albo mam kompletnie w du p ie. Albo kocham tak, że czasem nie daje żyć osobie - bo zazdrość albo daję sobie spokój i milczę latami - nawet gdy strasznie cierpię bo skorpiony odznaczają się honorem, który jest dla nich bardzo ważny. Kochają rodzinę, bardzo. Są gotowe do poświęceń, cenią bardziej człowieka niż pieniądze. Generalnie są chyba szlachetne ale nie lubią tego uzewnętrzniać - wolą by inni uważali je za chłodne i nie dające sobie dmuchać w kaszę. Kobiety nie znoszą być lekceważone i oceniane stereotypowo. Są silne i niezależne.

Gość gość
Ja tak samo jak gość z 23:24. I dogryzać i być wrednym też potrafię. No i jestem sexowny oraz tajemniczy.

Gość gość
uwielbiają zdobywać, nie szanuje ludzi którzy o mnie zabiegają lub są natrętni. Kręci mnie to, co mi ucieka, czego nie mogę mieć na zawołanie. Im mniej o kimś wiem - jest tajemniczy, pociąga mnie bardziej. skorpiony są mistrzani namiętności, temperamentni, we wszystko angażują się całkowicie, dla przyjaciół zrobię wszystko, ale niech mi podpadnie- to koniec. staniemy sie tylko znajomymi na ,,cześć''. Skorpiony sa bardzo zazdrosne o wszystko( widzę po sobie)

Gość gośćM
jestem skorpionem cenię swoje cechy charakteru, chociaż nie ułatwiają życia Kobieta.

Gość gość
xen. To zależy. Ja jestem 22.11 i jestem 100 procentowy Skorpion. Chyba od roku zależy ja jestem z 92.

Gość Kasśka
xen zależy jaki rok urodzenia (i godzina)

Pokręciłam;),pytanie brzmi to jeszcze skorpion,czy już strzelec?

Gość gość
Xen Różnie bywa ale po charakterze latwo rozpoznać bo to dwie odmienne osobowości. Ja jestem z 22 i nic ze Strzelca do mnie nie pasuje ze Skorpiona wszystko :)

Gość Kasśka
xen To jest Skorpionem Jak znasz godzinę to możesz sobie również sprawdzić ascendent Wiesz co to jest ?

Gość gość
Kaśka Ja tego nie ogarniam. 22.11.1992 godzina po 21:00. To Skorpion czy Strzelec?

Gość Kasśka
gość z 23.33 Prawdopodobnie jesteś Strzelcem (jeśli urodziłeś się póżniej niź o 2.25 w nocy)

Gość Kasśka
gość z 23.33 To jesteś Strzelec na 100%

Gość Kasśka
Ale możesz mieć asc w skorpionie Wpiszcie sobie w google "oblicz ascendent" jak jesteście zaintereswani Idę spać dobranoc :)

Gość gość
Psychopatyczna natura, wampiry energetyczne, niestety pociagajacy, zdecydowanie maja cos w sobie ale nie bez powodu mowi sie, ze skorpion to najgorszy znak.

Gość gość
Kaśka Już rozumiem o co chodzi. Ale to jest przeklamane w takim razie. Bo mnie ze Strzelcem nic nie łączy a ze Skorpionem wszystko według opisów. weź tu bądź mądry..

Gość gość
No ale Skorpion i Strzelec to dwa przeciwienstwa i ja piszę o sobie. Ta tabela to jakiś szajs bo ze Strzelcem nie mam nic wspólnego a ze opis Skorpiona rodem zerżnięty ze mnie.. Gdzie ja towarzyski i optymista - Ani trochę, to nie o mnie.. jestem skur/wysynem :D

Gość gość
O DUPĘ ROZBIĆ TĄ TABELKE. JAKIŚ CIUL JĄ PISAŁ!!!!