Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćona26

zdrada czy nie?

Polecane posty

Gość gośćona26

moj facet pisze z dziewczyna ktora podobala mu sie zanim sie poznalismy (jestesmy juz prawie rok razem) uprzedzam nie czytalam jego wiadomosci poprostu widzialam jak weszlam do pokoju otwarte okienko rozmowy na fb nie widzialam czym pisali . On zaraz po tym wylaczyl komputer, dziewczyna ta niedawno urodzila dziecko i ma chlopaka o co chodzi?

Gość gość
Laska dalej go kręci. .proste jak drut..z nia nie moze byc to jest z tobą.

Gość gośćona26
dzieki za szczerosc to co mam zapytac po co jest ze mna? rozstac sie bo to i tak kiedys sie rozwali?

ja to nie wiem , co wy wszyscy tacy tajemniczy ? Widzialas , ze z nia pisal, ze cie to zaniepokoilo - to powiedz mu to .Powiedz , zeby sie zastanowil , czy chce byc z toba, czy chce inna dziewczyne, powiedz wprost , ze jesli jest z toba z braku laku, to ty mowisz : do widzenia !!!! Nie zabawiaj sie w domysly, przypuszczenia i nie miej kafe za wyrocznie . To twoje zycie, twoje obawy i twoje leki .Sama zmierz sie z nimi .Przeciez potrafisz .

Gość gwoli wyjasnienia
Wiekszosc kobiet w takiej sytuacji boi sie uslyszec odpowiedz: przeciez ja nic nie robie, nie moge sobie popisac z kolezanka? ...i nie wiedza co wtedy powiedziec.

Gość gość
Jesteś gościnna w kroku? Czy tak ogólnie?

Gość gośćona26
dokladnie i co ja mam odpowiedziec? jak powiem to pisz dalej ale beze mnie to wyjde na zazdrosną wariatke a przeciez on nic nie robi..... jak sie nie odezwe to daje przyzwolenie na to :(