Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćE

Wózek ...

Polecane posty

Gość gośćE

Jestem na etapie wyboru wózka, stanęło na Baby Design Lupo lub Lupo Comfort. Do wczoraj byłam zdecydowana na Bebetto Luca (http://www.mulan.pl/bebetto-luca-wozek-wielofunkcyjny-3w1.html) ale w sklepie przy mnie facet oglądający go połamał ramę, bo nie naprostował odpowiednio kółek przed składaniem i stelaż się rozpierniczył. I teraz pytanie do Was. Czy brałybyście starszy model 1) Lupo http://www.babydesign.eu/lupo/wozki-babydesign# Podoba mi się tylko szary, ma dwukolorową gondolę czy model nowszy 2) Lupo Comfort http://www.babydesign.eu/lupo-comfort/wozki-babydesign Tu wchodzi w grę tylko granatowy. Macie jakieś doświadczenia z tymi wózkami?

Gość gość
ja odradzam ten lupo. podobal mi sie zawsze w katalogu (pracuje w sklepie dzieciecym) kiedys szefowie zamowili go bo stwierdzilam ze dosc fajny, ale jak dla mnie jest mega duzy, taki nieporeczny, stoi juz z rok czasu i nikt o niego nie pytal. odradzam

Gość gość
a no i mam 165cm wzrostu i dla mnie jest za duzy ale to oczywiscie moja subiektywna opinia :D

Gość gość
może Graco Evo XT? Mnie ostatnio bardzo się spodobał ten wózek, super praktyczny, funkcjonalny a do tego bardzo ładny

ja mam woze mura plus 4 i jest super dla mnie idealny, mamy do okola domu lasy gory i dolki i jezdzi sie nia swietnie, may ma wygodnie i bezpiecznie a budka jest bardzo dobrze zabudowana takze nie straszne sa wiaterki i male deszczyki

Gość gość
ja mam lupo comfort, generalnie zły nie jest, ale drugi raz bym nie kupiła

Gość gość
jest ciężki, jak nie masz windy to nie kupuj, trzeba mieć spory bagażnik, wybraliśmy comfort bo była tam dodatkowa wkładka do spacerówki i rozpinana buda, wkładkę po tyg wyjęłam bo mała się nie mieściła, a rozpinana buda to lipa, bo jak się jedzie wózkiem to buda się składa, z zalet to stabilny, zwrotny

Gość gość
Autorko zdziwiła mnie szczerze mówiąc ta połamaną lecą. Ja jeżdżę lecą juz półtora roku i jestem meeeeeeeega zadowolona. Ten wózek przeszedł już wszystko co mógł chyba a wygląda jak nowy :) jest cholernie wytrzymały

moim zdaniem taka troche landara, ale co kto lubi, jesli autorce sie podoba :) sama mam elea maxi cosi, moim zdaniem zgrabniejszy i na pewno lzejszy

Marion silver- a jak nie Elea, to Mura jest rownie swietnym wozkiem. osobiscie nie przypadl mi do gustu wozek autorki

Gość gość
Głupie baby poszalały! Wiecznie o to samo pytają.Pogięło was debilki.Wózek jaki? A sraki.SPADAJ Z TYM TEMATEM!!!!

Gość gość
gość dziś nie chcesz nie czytaj nie wchodź tu wulgarna babo - proste ale chyba nie dla twojego tyci mózgu. Idź sobie na tematy godne siebie czyli pojazd po zalogowanych i nieślubne dzieci z konkubinatów. Tego jest zawsze milion na forum o RODZICIELSTWIE I CIĄŻY :o i takie osły jak ty nigdy nie narzekaja, jak pojawi się coś związanego z macierzyństwem to włazicie [nie wiem po co] i lejecie swój suczy jad :o idź sobie na forum dla tipsiar jak chcesz poszczekać z innymi sukami nara

Gość gość
22:01 sama spadaj po to jest to forum, a jak ci się nie podoba to idź na inne. Trochę konsekwencji, bo temat ci się nie podoba, a zadałaś sobie trud żeby coś tu napisać i jeszcze go podbić. Gratuluje idiotko :D

Gość gość
Nie bierz lupo! moja kumpela miała i straszny klekot to był. Wielkie ciężkie i sztywne badziewie.

Gość gość
Ja mam lupo comfort i ogólnie jestem zadowolona. Fakt że jest ciężki, ale ja wiedziałam od razu, że nosić go nie będę. Natomiast jest wytrzymały i fajnie się go prowadzi. Jeździmy rok (teraz w spacerówce) i nie ma z niczym problemów. Jest bardzo przestronny i dziecku jest wygodnie. Natomiast wadą jest to, że w spacerówce oparcie nie podnosi się do pionu, tylko zostaje pod kątem. Wcześniej synkowi się to nie podobało więc trochę jeździliśmy kupioną w międzyczasie parasolką (tak pomiędzy 7 a 9 miesiącem. Jak już miał coś koło 9 mcy to wróciliśmy do spacerówki lupo i mały już akceptował. Wózek jest jednak naprawdę spory i do bagażnika tylko w dużym aucie się mieści. Co do wzrostu, to szczerze mówiąc nie wiem, o co chodzi. Ja mam 158 i dobrze mi się prowadzi. Rączkę można spuścić przecież.

Gość MagdaM87
A dla mnie dobrą marką jest ten: http://www.ewozki.eu/pl/p/Wozek-wielofunkcyjny-Hartan-Racer-GT-gondola-i-fotelik-do-wyboru/641 i jestem z niego zadowolona - to jest zestaw 2 w 1. Jedyne w swoim rodzaju. Wózki powstają pod czujnym okiem właścicieli Hartan. Zgodnie z bardzo restrykcyjnymi normami niemieckiego TÜV München powstają produkty przeznaczone dla najbardziej wymagających rodziców.

Gość gość
Hartana używała moja koleżanka. Nie była z Niego zadowolona. Nieporęczny, słaby skręt, gondola się lekko zapadła. Mi ten wózek bardzo się podobał. Kiedy urodziło mi się dziecko korzystałam z Jej wózka dla porównania z moim, mniej więcej z tej samej półki cenowej. Nie licząc normalnych mankamentów wynikających z wcześniejszego używania wózka, stelaż, który podaje właściciel, że jest super mocny tak jakby " rozchodzi się na boki".