Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość laura401

maz bral kredyty bez mojej wiedzy

Polecane posty

Gość laura401

Wlasnie sie dowiedzialam ze moj mąż bral sobie kredyty na swoje widzimisie.kserowal moj dowod i podpisywal za mnie.co miesiac splaca po 2600 i nie ma na zycie teraz.chcialam dowiedzieć sie ile ma kredytu ale bank BPH mi nie udzielil zadnej informacji. Co ja mam zrobic? Mam ochote go zabic

Gość gość
To zależy, co chcesz osiągnąć. Jak chcesz go wsadzić do więzienia, to zrób aferę w bph, bo skoro podpisywał za Ciebie, to w zmowie z pracownikiem, bo taki podpis MUSI byc złożony przez Ciebie w obecności pracownika. Ale mąż dostanie wyrok, pracownik też, a kredyty itak do spłaty zostaną. Ale być może można się sądzić, jako że bez twojego podpisu nie zostałyby udzielone. A na co mąż je pobrał? Taka kasa nie mogła się rozejść.

Gość gość
Jakim to cudem jeśli na umowie kredytu figurują twoje dane i twój podpis, bank nie może udzielić ci informacji? W takiej sytuacji jesteś wspólnie z mężem kredytobiorcą i bank MUSI odpowiedzieć na kazde twoje pytanie.

Gość gość
Wlasnie i w tym tkwi problem ze bank nie chce mi udzielic informacji na jaka kwote jest zadluzony i jakim prawem bank udzilel mu kredytow bez mojej zgody.pracownica banku odpowiedziala za moze zacigac kredytu do 3000 bez mojej zgody co dla mnie jest nie doprzyjecia.

Gość gość
w zasadzie to zostaje ci adwokat , tym bardziej ,że mąż może przestać to spłacać i wtedy tobie wejdą na pensję.Dlatego ja bym zgłosiła to do prokuratury i na biegu rozdzielność majątkowa.Co prawda jeśli nie uznają ci ,że to była sfałszowana umowa , i tak będziesz płacić , ale rozdzielność uchroni cię przed spłatą kolejnych długów.

Gość gość
Skoro poslugiwal sie moim dowodem i podpisem to widnieje jako wspolkredytobiorca

Gość gość
wnieś powództwo o ustalenie stosunku prawnego,że nie jesteś stroną tej umowy kredytowej

Gość gość
Nie załatwiaj tego z konsultantem tylko od razu z kierownikiem, bezdyskusyjnie muszą ci pokazać umowę na której widnieje rzekomo twój podpis i przede wszystkim nazwisko pracownika, który tę umowę sporządził.

Gość gość
Zgoda współmałżonka jest wymagana w BPH przy kwotach powyżej 20 tyś złotych- wtedy bank nic nie musi ci pokazywać jeżeli kredyt był powyżej tej kwoty musi być zgoda i wtedy bank musi wydać kopię umowy i tylko prokuratura. Chyba że podpisałaś coś in blanco

Gość Marinta
Jeśli szukacie opinii na temat pożyczek warto zajrzeć na profesjonalne forum kredytowe - http://www.forum-bankowe.pl/ . Dowiecie się tam wszystkiego na temat pożyczek oraz ofert banków dzięki poradom specjalistów.

Gość gość
wcale nie widac ze to reklama:p