Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

w szpitalu z malutka coreczka

Polecane posty

Gość gość

Jestem w szpitalu z 2 tygodniowa corcia.Czy moge wyjsc z nia z pokoju? Na chwile? Ponosic ja np do lazienki i z powrotem itd bo inne dzieci biegaja.Oddzial pediatryczny jakby co.Czy musze caly czas siedziec tu w pokoju?

Gość gość
daj mi telefon na Twój oddział, zadzwonię i spytam

Gość gość
Nie . Glupio mi spytac.

Gość gość
też byłam niedawno z córką w szpitalu na oddziale niemowlęcym, ale ja nie wyściubiałam nosa z pokoju. Po oddziale szalał jakiś rotawirus ... generalnie na oddział dziecięcy można trafić z jedną przypadłością, a wyjść z inną.... i nie daj Boże znowu do szpitala... Na Twoim miejscu nie wychodziłabym. Życzę zdrowia i jak najszybszego wyjścia ze szpitala.

Gość gość
nie wychodź, jeśli nie musisz iść na jakieś badania. Też byłam z 10mies synkiem przez 14 dni (nie miał nic zakaźnego) i jak zapytałam lekarki, to usłyszałam:" jako lekarz-pozwalam, ale jako matka odradzam, bo różne zarazy na tym korytarzu fruwają i po co dziecko narażać".

Gość gość
a na tym oddziale leżały dzieciaki ze wszystkimi chorovbami - od zapalenia uszu (my :) po rotawirusy, pneumokoki i żółtaczkę noworodkową. Więc przekrój wszystkiego. Na szczęście niczym się nie zaraziłyśmy, ale mój mąż już tak :D córcia miała 10tyg

Gość gość
Nie lepiej nie tam zaraz jakieś innej zarazy może dostać .