Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

tez tak macie ze nie umiecie podrywać dziewczyn

Polecane posty

Gość gość

ja pindole bo ja ani kapkę psychicznie juz wykończonych prawie a do dziewczyny nie zagadam ;/widzę piękne kobiety czasem im sie chyba podobam ale nie umie zagadać widzę pary tez mnie to dołuje. niczego bardziej nie pragnę niż znalezienia dziewczyny

Gość gość
dlatego g****o z tego wychodzi, znajdź sobie jakieś zajęcie. A z resztą ja też tak myślałem i chciałem z kimś być aż znalazłem i to był koszmar. Przez 2,5 miesiąca tak się zmęczyłem że mam wyj****e i realizuje swoje marzenia.

Gość gość
Ja nawet nie próbowałem podrywać. NIe wiem czy to normalne ale mi honor nie pozwala. Tak poprostu. Nie podejdę pierwszy bo czuję się wtedy mięczakiem.

Gość gość
ja to oglądam kobiety podziwiam heh ale nie zagadam masakra jakas jak teraz mi sie nie uda w te dwa miesiące to nigdy w życiu juz lepszej okazji nie bede mial nie wybacze sobie dosmierci juz tego ;(

Gość gość
też to miałem , trzeba zmienić myślenie, zakoduj sobie w głowie że kobieta to też człowiek i nie podchodź do nich jak do jakiś ćwierćinteligentów których trzeba zaliczyc. To też człowiek i gadaj jak z człowiekim.

Gość gość
czemu musze sie przejmować innymi ludźmi i nie umie podejść pogadac pocalowac i być szczęśliwym? to nie ja jak jakiś posraniec będę się gapił a nigdy nie bede szczęśliwy juz 4 lata na tych rypanych portalach

Gość gość
NIE MARTW SIE JUŻ PRÓBOWAŁEM MAM BLOKADĘ I NIGDY NIC STEGO NIE BEDZIE . zagadywałem czasem ale o tel nie spytalem i ostatnim raz ponad rok temu jak zagadałem i mnie opindolila bo cos głupiego powiedziałem ;/. czasem czlowiek ma serio dosc tu rabany popęd tu nawet zagadac nie umie czlowiek jakas patalogia

Gość gość
Bo mężczyźni którzy zdobywają kobiety dzielą się na dwa rodzaje : Na takich, którzy potrafią capnąć kobietę osobowością, intelektem, pieniędzmi czy ciałem i zabrać ją ze sobą, i na takich, którzy pędzą za marzeniami, a kobiety same się doczepiają jak owi mężczyźni osiągają sukcesy. Nie potrafisz podrywać? Nie podrywaj. Skup się na sobie, na przyszłości, i rób wszystko co możesz w *każdej innej* dziedzinie życia. Jeśli podobasz się kobietom, które Ci się podobają - jakaś w pewnym momencie się trafi ;)

Gość gość
nie no to wykoncza jest smutne i ogromnie meczy :(

Gość gość
w pewnym momencie ha ha jak ja nie imprezuje to daj spokój nic się nie trafi a tym bardziej ze wybrałem se rąbane studia i najtrudniejszy kierunek i tylko dwa miesiące mam na to by poznać kogoś normalnie sie chyba załamie jak mi sie nie uda teraz

Gość gość
jak mi sie nieuda teraz to to bedzie najwieksza porazka w moim zyciu

Gość gość
he he porypany okres mam i to fest szukam kobiet a na świecie sie wojna zaczyna jak mnie to zrani to tak mi to serce prze rypie ze juz nigdy nie bede normalny