Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

powrót do niego ma sens?

Polecane posty

Gość gość

od niedawna odnowił mi się kontakt z chłopakiem z którym 2lata temu się spotykałam. Nasze spotkania polegały tyko na rozmowie i trzymaniu się za ręke. Myślę że w tamtym czasie bałam się czego więcej typu pocałunek a co dopiero seks. On mi pisał że mnie kocha ale nigdy mi tego nie powiedział w oczy mylę że oboj*****iśmy się tego związku o ile to był związek. Po pewnym czasie zrozumiałam jednak że nic do niego nie czuje i zakończyliśmy to. Ale jak widziałam im z inna coś się działo ze mną. Teraz on mówi że przeszłość się nie liczy ale czy ma sens powrót w sumie jeżeli można to nazwać powrotem coś czuje do niego ale nie wiem czy zwykła Koleżeńska sympatie czy miłość

Gość gość
Bo wy kobiety już tak macie. Jak tylko facet ma inną, to zżera was zazdrość i zaborczość. Nie kochasz go, ale nie chcesz żeby był szczęśliwy z inną.

Gość gość
jakbym chciała żeby był sam to bym podjęła stosowne kroki ale Ja nie jestem taka! I to on chodzi a to że wspomniałam o tej zazdrości o niego gdy widziałam go z inna miało być sugerują czy to znaczy że im kocham! A nie że się mszcze!

Gość gość
jesteś tylko jego kołem zapasowym i nie łudź sie na rozwoj większej poważnej znajomości. on Cie tylko wykorzysta, będzie super przez jakiś czas, a potem będziesz plakala przez niego.

Gość gość
jesteś w błędzie mówiąc i wierząc w słowa, ze przeszłość nie ma znaczenia. owszem ma i to dosc duze znaczenie ponieważ kształtuje obraz przyszłości.