Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćmika

Książka która podniesie samoocenę i poprawi kontakty międzyludzkie

Polecane posty

Gość gośćmika

Witam Pytanie jak wyżej Co polecacie?

Gość gość
"Przebudzenie" Anthony de Mello - zdecydowanie polecam

Gość gość
Polecam wizytę u psychologa. Książki nie poprawią ci samooceny na długo. Przeczytasz, przez chwilę poczujesz się lepiej, a potem znowu wróci deprecha. Natomiast jeśli już mamy tu podawać sobie tytuły, to polecam "Jeżeli nie możesz pokonać muru, zbuduj drzwi!" Charles'a Level'a. Nie jest o budowaniu relacji międzyludzkich, raczej o lepszym podejściu do życia i spojrzeniu na świat. Tak czy inaczej polecam, jest dobra.

Gość gość
Zmierzch?? Nie wpadłabym na to, dzieki za pomoc. A co do dwóch ostatnich wypowiedzi to mam co jakis czas rozmowe z coachem i duzo mi to daje. widze juz pierwsze efekty, ale faktycznie mialam lekka depresje i wiem ze sama sobie nie poradze

Gość gość
Niestety mało kto wie na depresję wyłącznie remont organizmu dosłownie tak jak robimy remont domu tak wykonuje się remont organizmu .Kto tego nie rozumie zamiata wyłącznie pod dywan a %-TY bezlitośnie rosną i przyjdzie dzień zapłaty czy sobie tego życzymy czy nie.

Gość dako74
Również polecam "Przebudzenie" de Mello, ale bardzo dobre jest "Stosunkowo dobry" Marka Kotońskiego