Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Cztery odsłony ironii

Łamiąc stereotypy 5 epilog :D

Polecane posty

to tez ostatnio sie czesto u ciebie zdaza smof :P mnie brakuje konkretnego budzika :classic_cool: tz budzik jest ale cos ten tego, chyba sie zepsul :P

Pusz ale ja wcale nie jęczę teraz :P Skoro Dok tak rekomenduje... wychodzi na to, że lemury lubią zimne kąpiele :D Ty chyba mieszkasz blisko otwartych wód o temperaturze odmładzającej Kotko? ;)

Gość kotka poes
pewnie, ze lubie :D podobno codzienna dawka protein, aminokwasow, mikroelementow, przyjmowana doustnie, dziala odmladzajaco :classic_cool: i jest najlepszym srodkiem antykoncepcyjnym 😴

LK, zależy na co ma być najlepsza :) kiedy byłem początkującym doktorem, reklamowali tę szklankę jako jedyną skuteczną metodę antykoncepcji :D

Gość Smof
lubie skoro chcesz jeczec to szklanka wody jednak odpada x poes, kotku moj marudny kto powiedzial, ze nie mozesz wciaz ciagnac?? zupelnie nie rozumiem dlaczego :P

Wiesz Dok, właściwie nigdy nie słuchałam w tym temacie Twoich kolegów po fachu - od zawsze oszukiwali! Najczęściej mówili proszę się rozebrać to Pani wytłumaczę. I już nie wspominali o szklankach tylko chcieli organoleptycznie wskazywać drogę podążania. A może o pożądanie chodziło... ;)

E, to jakieś konowały :( Co to za przyjemność, prosić żeby dziewczyna się rozebrała? sztuką jest skłonić ją do tego bez słów... spojrzeć tak że majtki same jej spłyną :P

To jakiś wodospad musiałby je zerwać :D A aż tak to ja nie cieknę :D A lemurowe oczy bardziej rozczulają niż podniecają ;)

Gość gość
Powiem Ci... niezły pomysł :D Tylko żeby się nieborak nie udusił :(

Gość Smof
taaaa a cos za mna ostanio chodzi:) ale az sie prosi zeby zacytowac:) "kobiety jak te kwiaty kto zonaty ten wie powachac tak dotykac nie minela pora godowa teraz tylko boli glowa kobiety jak te kwiaty nie podniecaj sie powachac tak dotykac nie znow idzie wiosna przyjmij ten cios na klate jeszcze gorzej bedzie latem :D:D:D

Gość kotka poes
gosc no co ty kalesony chcesz do gardla wkladac? :D smof, czyzby melancholia dopadla? :)

Gość kotka poes
gosc no co ty kalesony chcesz do gardla wkladac? :D smof, czyzby melancholia dopadla? :)

Klaksony? nieee :D Bo tu już by padł na pewno :D x Pusz, stare to to i pesymizmem pachnie. Weź się też wykąp w zimnej wodzie to odmłodniejesz :D

Wzajemnie :) Swoją drogą... marynata z takiego miśka, to nie będzie łykowate? :D Masz racje, nie ryzykujmy. Zostań "na świeżo" :D