Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Cztery odsłony ironii

Łamiąc stereotypy 5 epilog :D

Polecane posty

...pozdrawiam towarzystwo w locie ... jak zawsze ostatnimi czasy :( niestety bardzo się na kaffe zaniedbałem, ale jak nie jestem gdzieś w drodze to nadrabiam zaległości jakie z podróży wynikły :( ...w każdym razie zdrówka wszystkim życzę i zabawy przedniej

Ja tam nie byłam, tylko cały czas tam jestem. Czasem sobie wychodzę, ale zawsze wracam:) Dzień dobry:)

Jestem Aczy:). Zgłosiłam się do konkursu na hostessę w sklepiku Toleda i wygrałam:). Nie wiem tylko czy Toledo jest ze mnie zadowolony, bo od kiedy tam jestem półki świecą pustkami:) i klientek brak:)

nadal szukasz "przyjaciela" dla mamy? doc uwazaj bo to niepelnoletnia, pod paragrafem mozesz sie znalezc :D

Doktor Proktor - masz ładny uśmiech :) Jesteś żonaty? :):)

slonko :) nie odbierz tego zlosliwie ale... o takie sprawy sie nie pytaj. jestes bystra wiec sama wywnioskujesz z postow innych dlaczego te rzeczy sa bardziej prywatne :)

A czy już jest wieczór? ;) Jeśli jest to dobry wieczór :D Cześć Matu. Pojawiaj się nie zaniedbuj! Zabieraj nas w te podróże ;) A czy :D Może zaczniesz sprzedawać męskie orgazmy? :classic_cool:

Miejmy nadzieję, że nie trzeba będzie nigdy ;) Toledo to te orgazmy tak sprzedaje bez dotykania (chyba :D) i (chyba :D) dlatego nie ma chętnych płci męskiej. Albo nie wiedzą Panowie, że on ma taką uroczą asystentkę. Ja raz jeden ukradłam i do tej pory go przetrzymuję w szafie, tylko sza :) x Właśnie dostałam talerz placków ziemniaczanych w prezencie od sąsiadki :D Ktoś reflektuje?

A sąsiadkę chcesz? ;) Miła, ładna. Ma jedną wadę, męża :D W dodatku tez miłego i przystojnego. Z gardła mi nie wyrywasz ;) Na talerzu leżą :P

A widzisz :P Mądrze zaczynasz mówić. A ze miła to nie dosypała tam żadnego cyjanku czy środka na przeczyszczenie. Bezpieczna taka ;) Ja jej do łóżka nie ciągnę więc dla mnie idealna :P

No i jeszcze oślepł (nie powiem, że na starość :D powiem, że naoglądał się zbyt wielu pięknych piersi w życiu :P ). Przecież polane i osolone jak Gessler przykazała

Piąta odsłona. Tępią was jak szczury. A tu przecież cała śmietanka. :P Kotka poes, jak żaden inny uwielbiam ten nick. To jakiś fetysz. :O Mam nadzieję że jest bardziej bezpieczny, niż dziewczyna zawijająca się w aluminiową, przepraszam amulenową folię :P

Michaił, co z tobą, zakochałeś się czy co? twoja serdeczność i życzliwość dla ludzi z forume wprawia mnie w konsternację :P

Nie tępią nas tylko kafe się ciągnie jak śluz między nogami napalonej kobiety co w tym przypadku pożądane nie jest :P A śmietankę miałam na plackach ale Pusz wciągnął.

No tak , ale czego się spodziewać po ubiękiedy, lubiękiedy, czy inne Jej jałowe projekty. Czekam na odcinek szósty, może będzie mniej żałosny...