Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Cztery odsłony ironii

Łamiąc stereotypy 5 epilog :D

Polecane posty

Poes ;) Już nie ma! Pięknie się spisaliście. Na żeberkach się nie umazałam :D Przyprawiałam tylko pierś prawa :D

Pusz, zaczynasz mnie przerażać! z twoją zdolnością czytania ze zrozumieniem jest coraz gorzej :( Plama sprana, wyglądam jak kobieta karmiąca :D

taaa jak robota to kotke potrzebuja, lenie jedne :P smof ty sie musisz do takiej aktywnosci porannej przyzwyczajac :) w koncu w poniedzialek skonczy ci sie ta sielanka.

Ogolisz? to jest co golić? :D :P x Koci, ja Cie zawołuję na dobra herbatkę z pigwą i wcale nie mam żadnej roboty w zanadrzu :D

a bedzie mi po tej herbacie goraco? :P no ja sobie namieszalam, zachcialo mi sie byc ambitna. :O w sobote wydaje male przyjecie/niespodzianke taka na 15osob i... jutro bedzie szalony dzien.

Gość gość
Smof jaja sobie ogol te stare zbuki onanisto

Dasz radę :) Wino masz :D Kominek masz :D Reszta jaka by nie była wpasuje się w klimat i będzie dobrze :)

lk, dac rade dam ale :D poproszono o przygotowanie typowo polskiej obiadokolacji ;) wiedzieli kogo sie pytac :P

No to bigos, golonka w kapuście z grzybami, dziczyzna w żurawinie i pierogi? Popijane miodem pitnym? x Puszyściaku ;) do Wielkanocy daleko a Ty już golisz? ;)

lk ale ten jadlospis nie dla tego towarzystwa, za delikatne zoladki maja :) beda udka z kurczaka, mielone i zeberka w miodzie, do tego dwie surowki, pieczone ziemniaki, pieczywo i kilka ciast a na aperitif tosciki z roznymi pastami i na cieplo scampi w masle czosnkowym ;) co do popitki to wydaje mi sie, ze pojdzie raczej w ilosc a nie w jakosc :P

To prawda, byliby bardzo chorzy po typowo polskich potrawach :D Ale i tak fajnie.... hmm wystarczy dla jeszcze jednej osoby jadła i napoju? :D Pomogę Ci w kuchni nawet ;)

scampi to dla solenizanta :) i ty sie tak nie rechotaj bo sie ofocham :P lk jak dobrze pomywasz to zasuwaj do mnie. jak znam siebie, to jedzenia starczy na 30osob :P

Akurat pomywać nienawidzę :P Myślałam raczej o gotowaniu :D Ale nie, masz racje ;) poradzisz sobie :D

zreszta pisalam, ze poproszono o przygotowanie. nigdzie nie pisalam, ze zrobie. :) czytaj ze zrozumieniem :P

tez nienawidze, niestety tej zastawy nie wloze do zmywarki, ale jak bysmy we dwie pomywaly? mozna bx zrobic konkurs mokrego podkoszulka :P

Gość gość
To ja się mogę przypadkiem wodą z lodem oblać ;) a później powycierać podłogę :D

Gość gość
Akurat w temacie majteczek to byłoby niesprawiedliwe. Bo jedni wolą pieczywo a inni owady latające :D

Gość kotka poes
w kontekscie mokrych majtek wygrywam ja :D sa zawsze mokre :P

Pociągnę ;) Ale najpierw poliżę i się podrażnię z nim trącając noskiem :D i całując delikatnie... później pobawimy się w ciepło zimno i pociągnę.

Gość blednygosc
Piknie ciagniecie :D