Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zwolennik PISu

Jak wytępić moherową sektę PISuarów ??!

Polecane posty

Gość gość
Mengele sa w PO.Znowu wszystko pomyliles

Gość DudaToObłuda
Dzień dobry PISowskie M E N E L E :-) co tam kacze odpady słychać ?!

Gość taka prawda niestety
Kacze menele po wczorajszych libacjach przy denaturacie jeszcze śpią . . . :-p

Gość tylko pytammm
Dzień dobry PIS'owskie M E N E L E :-) Co tam porabiacie kacze odpady ? Modliliście się już dzisiaj do swojego złośliwego karła ??!

Gość tylko pytammm
Dzień dobry PIS'owskie M E N E L E :-) Co tam porabiacie kacze odpady ? Modliliście się już dzisiaj do swojego złośliwego karła ??!

Gość Walduś Waldi
W najbliższą sobotę ( 19.12.2015r ) w całej Polsce odbędą się marsze w obronie demokracji ! Zapraszamy wszystkich prawdziwych polaków !! Najgorszy sort sprzeciwia się obłędowi IV PRL , którą funduje nam PISkomuna ! A złośliwego karła pozdrawiamy środkowym palcem !!!

Gość gość
He he he debile w rurkach i z koczkami pójdą bronić pozeraczy osmiorniczek za publiczne pieniądze by im koryto się nie skończyło.Idźcie zobaczycie ilu was pójdzie. Oficer prowadzący Ryśka załamie się

Gość pozdro dla PISuarów
Pewien karakan, wstrętny gość, Uparcie lazł po władzę. Lecz naród, konsekwentnie dość W ryj dawał tej łamadze. Więc się karakan w norze skrył Słysząc narodu gwizdy I zamiast siebie (sprytny był) Wziął dwie, posłuszne glizdy. Lecz gdy oślizgła para glizd Wygrała już wybory, Gdy ucichł już narodu gwizd, Karakan wypełzł z nory! I rządzić zaczął niby car A glizdy wielbiąc pana, Dziękując mu za władzy dar Wspierały karakana. Tak więc narodzie głupi mój Robale twoim panem! Dwie glizdy cię zrobiły w ch.. Do spółki z karakanem:))

Gość pozdro dla PISuarów
Pewien karakan, wstrętny gość, Uparcie lazł po władzę. Lecz naród, konsekwentnie dość W ryj dawał tej łamadze. Więc się karakan w norze skrył Słysząc narodu gwizdy I zamiast siebie (sprytny był) Wziął dwie, posłuszne glizdy. Lecz gdy oślizgła para glizd Wygrała już wybory, Gdy ucichł już narodu gwizd, Karakan wypełzł z nory! I rządzić zaczął niby car A glizdy wielbiąc pana, Dziękując mu za władzy dar Wspierały karakana. Tak więc narodzie głupi mój Robale twoim panem! Dwie glizdy cię zrobiły w ch.. Do spółki z karakanem:))

Gość gość
20:59 dobre , poemat zrozpaczonego kodowca topiącego się we własnym jadzie :D:D:D

Gość gość
wiersze PISowskie np.o Donku są na dużo wyższym poziomie :(

Gość pozdro dla PISuarów

Gość gość
oni sa zaprogramowani jak roboty bez zdolności samodzielnego myślenia,co widać po gośću który ciągle wkleja ten "poemat":D

Gość Oda do Pawłowicz
Nic na to nie poradzę! Wybaczcie Poecie Lecz ja się zakochałem w tej oto kobiecie! Kocham małe oczęta, w tłuszczu zatopione! Czółko niskie, dziewicze, myślą nieskażone. Kocham krótkie nóżęta, które jak dwa słupy Z trudem ciężar dźwigają wielkiej, tłustej d**y. Kocham wielkie piersiątka co wiszą jak dzwonki, Te podwójne podbródki, tę talię biedronki. Lecz przecież ma wybranka, prócz tłustego brzucha, Winna mieć wiele zalet umysłu i ducha Które chciałem opiewać! Lecz tu przyszła bieda! Bo wierszyka o niczym napisać się nie da...

Gość Won z PISem
Dobry wieczór PISowskie karakany :-) .

Gość gość
jak przyjemnie patrzeć gdy grupa trzymająca stołki może już tylko w bezsilności pluć na pis i kaczyńskiego i sukcesywnie traci władzę w państwowych instytucjach.

Gość PiSuar Pięta bez mózgu
Kacze odpady już śpią , czy jeszcze trollują dla metrowego sortownika ? :-)

Gość Lopez z Gdyni
Dzień dobry PIS'owskie M E N E L E :-) Co tam porabiacie kacze odpady ? Modliliście się już dzisiaj do swojego złośliwego karła ??! :-P

Gość DudÓ od cudu
Siema kacze burki :-) . Co tam słychać w waszym świecie paranoi ?

Gość Płaszczak liże kaczy zad
PISowskie trole , smoleńskie mohery i reszta tej kaczej sekty : najlepsze życzenia Świąteczne .... Obyście się zadławili jajkiem na twardo przy śniadaniu , otruli wódą , albo niech was brzoza przygniecie . A wasz górÓ Karzełek niech sobie ryj skręci jak spadnie z tej śmiesznej drabinki . . . Nara pisowskoe menele ! :-D

Gość Warszawiak z Pragi
Kto dzisiaj uczestniczył w CYRKU na Krakowskim Przedmieściu ??! Ja obrzuciłem kilku zwolenników kaczego Karła jajkami :-) Ale była jazda :-D

Gość Zuzanna to lubi
Przed chwilą w trakcie defekacji odmówiłam apel smoleński :-) . Robię to codziennie i to śpiewająco :-) . Czy dostanę od naszego Antoniego złoty medal ? :-p

Gość 8Carmelek8
Brawo Donald Tusk !!! Polska 27 : 1 Pis'uary ! Jest okazja do świętowania :-) "czysta" już się mrozi w lodóweczce ;-)

Gość CzasNaCzyny
W poniedziałek 10.IV.2017r zrobię sobie dzień wolnego w pracy , aby na Krakowskim Przedmieściu powiedzieć złośliwemu drabinkowemu konusowi co o nim myślę !!! A może będę miał okazję dać mu w ryj??! :-)

Gość gość
Tak łatwo się ich nie wytępi. Tutaj trzeba katastrofy finansowej kraju. Wiele wskazuje na to że do niej zmierzamy.

Gość gość
Ludzie!!!! Czytam i nie wierzę. Co się z Wami dzieje? Padliście ofiarami broni psychotronicznej? Ktoś wam wyprał mózgi i wyczyścił sumienia? Okropność!!!!! Wstyd mi za Was!!

Gość gość
Jaki pisior muszę się przyznać że wycie peowcow kodziarzy i tepych lemingow sprawia mi radość.Wyć Wyć Wyć ☺

Gość Nicpoń z Pragi
Jest tu może ktoś , kto wybiera się dzisiaj na spotkanie z karłem , celem wyśmiania kolejnej cieczki smoleńskiej ??! Czy znowu padną słowa z drabinki : "jesteśmy coraz bliżej prawdy" ? :-D i tak do usranej śmierci ;-)

Gość CiekawyLeming
Jak tam kacza sekto po wczorajszych modłach do waszego karlego zbawiciela . . . ??!