Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

facetcafe

WSPOŁLOKARORKI SZUKAM

Polecane posty

Mieszkam w dwupokojowym mieszkaniu w warszawie i szukam wspollokatorki Czynsz to 900zl do podzialu na dwie to wychodzi po 450 plus oplaty za prad i wode ile sie zuzyje, Szukam wspollokatorki co za bardzo nie balagani i potrafi utrzymac jakis porzadek bo mi facetowi za latwo to nie przychodzi. Acha mieszkanie w centrum po znajomosci , dwa pokoje .

Gość gość
facecie, jestem chętna, ale seks tylko w gumce

Gość gość
Znaczy się szukasz sprzątaczki ?

Gość gość
czynsz na pol, ale podzial obowiazkow domowych, to juz nie na pol?

Gość gość
autor szuka darmowego roochania :D

Gość gość
O, ja wlasnie szukam pokoju w Wawie, ale Twoja propozycja nie brzmi zachecajaco. Chcialabym placic polowe czynszu i rachunkow, ale sprzatac mieszkanie (moj pokoj, przedpokoj, kuchnie i lazienke, ew. balkon) raz na dwa tyg., bo kazdy z nas musialby mieszkanie raz w tygodniu ogarnac. A nie, ze ja sprzatam, a Ty tylko tak z grubsza i jak przyjdzie moja kolej, to nie wiadomo za co sie zabrac... Pracuje i studiuje i nie mam czasu ba ciagle sprzatanie po kims. Jesli chcesz balaganic, ale miec czysto, to zaproponuj np. czynsz na pol, dziewczyna sama sprzata, Ty placisz sam rachunki.

Gość gość
9:48, kotku studiujesz zaocznie?

Akurat cena 450 jak na centrum jest super okazyjna ,jak chcesz sie madrzyc i nic ne robic szukaj pokoju za 700czy 800 , ja proponuje 450 i szukam fajnej spokojnej dziewczyny ktora nie boi sie sprzatac a nawet i cos ugotowac . Oplaty sa po polowie bo kazdy korzysta i tyle