Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przenikliwy

Kobiety są niesamowite...

Polecane posty

Gość gość
Jeszcze nie widziałem, żeby mężczyzna nie poparł drugiego mężczyzny, byleby to, co chcą robić, było dosyć idiotyczne

Gość gość
Mężczyzna to twór wyjątkowo mądry i inteligentny, przecież oni sami potrafią tylko między sobą się zrozumieć, dlatego szukają kobiet głupiutkich, którzy to potwierdzą ich przekonania i sprawią, że poczują się lepiej.

Gość gość
bo mamusia kocha bezwarunkowo a taka z ulicy to zagląda do portfela sprawdza jakie masz auto ile masz pensji co miesiąc jakie wykształcenie ile pokoi to podstawa, a potem potem zastanawia się czy jest przystojny ale to w zasadzie nie ma większego znaczenia bo jak śpiewała Maryla Rodowicz Bo to co nas podnieca, to się nazywa kasa, a kiedy w kasie forsa, to sukces pierwsza klasa.

Gość gość
mezczyzni sa niesamowici, wiedza co ich czeka a i tak prosza o reke i sie zenia :)

Gość przenikliwy
Eksperyment się powiódł. Popatrzcie ile w was podłości, zjadliwości i chęci do ataku, do odbicia piłeczki. Jesteście jak zaraza, która zawsze musi mieć rację zawsze musi wtrącić swoje 3 grosze i zawsze musi mieć ostatnie zdanie. Nie potraficie obojętnie przejść obok krytyki i nie zwracać uwagi na zaczepki, a co za tym idzie łatwo popadacie w konflikty, bo to wasz drugi żywioł. Żaden temat nie rozwija się tak szybko jak ten, który w jakimś stopniu oczernia kobiety i "psuje ich renomę". I kto tu jest zawzięty i głupi? Podobno mądrzejszy odpuszcza i nawet nie wdaje się w pyskówkę. Jaki z tego wniosek? Żadna z kobiet, która udzielała się w tej dyskusji nie jest na tyle inteligentna, by zrozumieć podstawowa rzecz. Mądrość wcale nie oznacza przekrzyczeć innych.

Gość gość
Współczuję jeśli umawiasz się z kobietami z ulicy, którym w dodatku trzeba za tą przyjemność zapłacić. Nic dziwnego, że zaglądają do portfela. Muszą mieć pewność, że Cię stać na takie usługi.

Gość gość
aleś Ty głupia... rety, jacy ludzie tu zaglądają? nawet czytać ze zrozumieniem nie potrafią

Gość gość
hej przenikliwy pomylily Ci sie tematy, to nie jest temat o madrosci :) ale brak Ci argumentow wiec probujesz jakos z tego wybrnac hahaha

Gość przenikliwy
jak zwykle nie zrozumiałaś zapewne nie wiesz co to jest prowokacja idiotka! :D

Gość gość
Pierwszą cechą ordynarnego mężczyzny jest to, że nie spostrzega własnej ordynarności. :classic_cool:

Gość przenikliwy
Tak jak wspomniałem wcześniej, kobieta musi mieć ostatnie słowo. Co do ordynarności, to jaki ma być facet w stosunku do głupiej kobiety? Uprzejmy, tolerancyjny, miły, łaskawy? To tylko i wyłącznie utwierdzi ją w błędzie. Podtrzyma mylne i jakże górnolotne myślenie o sobie w samych superlatywach. Zastanawiacie się co na kobiecym forum robią mężczyźni, a co robią kobiety? Poziom debaty i tematów tutaj jest zatrważający. Moja obecność tutaj jest tylko i wyłącznie podyktowana tym, że dzięki wam poznaje wasze prawdziwe oblicze.

Gość przenikliwy
Dobra, ja kończę, a wy dalej możecie się obrzucać błotem i pomyjami. To wychodzi wam najlepiej. Teraz masz szanse na to by po raz kolejny wtrącić tu swoje 3 grosze, w ramach idei, że kobieta zawsze musi mieć ostatnie zdanie.

Gość gość
ja mam zawsze jedną odpowiedź na takie generalizowanie - nie pasują ci kobiety, zostań gejem. proste

Gość gość
i poszedl sobie :) hmm troche mi go szkoda , pewnie jest nieatrakcyjnym nieudacznikiem zadna nie jest nim zainteresowana i wszedl na to forum zeby sobie odbic za swoje niepowodzenia, teraz pewnie chociaz na chwile zrobilo mu sie lepiej :)

Gość gość
No i wylał przenikliwy wszystkie pomyje na kobiety...głupek i nieudacznik!

Gość gość
11.58 zabrzmiało jak zwierzenia luksusowej prostytutki dla luksusowej klienteli