Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aska122

Mama ekspertka od ADHD :)

Polecane posty

Gość Aska122

Cześć :) Jestem Asia, samotnie wychowuję swojego 15 letniego syna Alberta i jestem stałą czytelniczką tego forum. Albert ma ADHD, i bardzo źle znosi brak ojca. Postanowiłam podzielić się z wami pewną poradą, której kiedyś udzieliła mi moja psycholog kiedy przeżywałam trudniejsze chwile po rozwodzie z Markiem. Psycholog powiedziała mi: "Aśka, od tej chwili od ciebie zależy kim będzie twój syn. Musisz zostać jego ekspertką." Postanowiłam więc zostać ekspertką od swojego syna. Uczymy się od siebie wzajemnie. Jestem zadowolona z siebie, bo jestem zarówno jego stylistką (Albert słucha rocka, więc kupuję mu rockowe ubrania w dziale młodzieżowym w H&M) jak i przyjaciółką - Zabieram go na imprezy z pracy ze sobą :). W wolnych chwilach wychodzimy . Dlatego samotnym matkom proponuję to samo - po prostu wrzucić na luz i zaprzyjaźnić się ze swoim dzieckiem :)

Gość gość
Szkoda tylko, że mama jeszcze nie wie, że ADHD jest wymyślone. Pewnie byłaby jeszcze mądrzejsza.

Witam serdecznie, Piszę do Państwa, ponieważ jestem w trakcie przygotowywania odcinka popularnego programu telewizyjnego, do którego chcemy zaprosić rodziców dzieci z ADHD. Problem ten dotyczy coraz większej ilości młodych osób i dlatego uważamy, że należy na ten temat rozmawiać. Jeżeli ktoś z Państwa jest zainteresowany udziałem w programie lub mają Państwo jakiekolwiek pytania proszę o przesłanie na adres monikadalaszynska@tlen.pl wiadomości lub numeru telefonu albo ewentualnie pozostawienie swojego adresu mailowego na forum - zadzwonię lub napiszę i przedstawię szczegóły. Rozmowa jest oczywiście zupełnie niezobowiązująca. Pozdrawiam, Monika Dalaszyńska