Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćEwelina29

Schudlam !!! Dzięki skalpelowi z Ewą Ch. oraz zumbie i tabacie !! moje wymiary

Polecane posty

Gość gośćEwelina29

hej Ćwiczyłam od roku skalpel z Ewą Ch. 2x tygodniowo. ale dopiero w maju bardziej wzięłam się za siebie. (pewnie dlatego, że w grudniu idę na ślub mam być druhną i chcialam się jakos prezentować) ;) od maja skalpel 3x tygodniowo. zumba 1-2 x tygodniowo. tabata 1x tygodniowo (nie w domu). od sierpnia moj grafik wyglądał tak: poniedziałek zumba 1 godizna, w domu Ewa skalpel wtorek wolne środa Ewka w domu czwartek zumba 50 minut i po niej zaraz tabata (bardzo intesywne) 25 minut piątek wolne sobota Ewka skalpel w domu niedziela skakanka 20 minut ale nie zawsze. dieta? po prostu ograniczylam cukier, pieczywo, ziemniaki, makarony itp, smażone. ale jedyne czego unikalam całkowicie to wszelkie batoniki i napoje gazowane oraz alkohol (od maja wypilam może w sumie 2 butelki wina). ale jadłam dużo, często a mało, całkiem zdrowo. dużo surowych warzyw i owoców, czasem pod postacią soków. warzywno-owocowych. nie jadłam po 20stej, spać chodzę o 23ciej. dużo wody z cytryną , herbata slim plus big active i yerba mate. 1 kawa czarna dziennie z cukrem brązowym. czasem wpadło jedno-dwa ciastka albo domowe ciasto ale jak już, to głównie sernik bez mąki. moje wymiary z maja: wzrost 166cm waga 61 kg; biust 92 cm, talia 73 cm, brzuch 78 cm, biodra 91 cm, udo 57 cm. moje wymiary teraz: wzrost taki sam ;) waga 57 kg, biust 90 cm, talia 67 cm, brzuch 73 cm, biodra 89 cm, udo 54 cm. Wam też sie uda !!!!! :)

Gość gość
aa dodam, że zdarzylo mi się kilka razy byc 2x tygodniowo na tabacie (drugi raz w piątek).

Gość gość
wow fajne masz teraz wymiary :) co to jest tabata??