Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

s_janeczek

Fundacja Fabryka Muzyki

Polecane posty

Witam chciałabym zapytać czy ktoś z was chodził lub posyłał dziecko do tej konkretnej szkoły muzycznej: fundacjafabrykamuzyki.pl ? Moja córka strasznie chce się uczyć śpiewu i do tej szkoły po prostu mamy najbliżej. Czytałam opinie że jest podejściowa, otwarta i dobra, ale chciałabym dowiedzieć się czegoś więcej o kadrze. Więc jak ktoś kiedyś coś to proszę na PV. Dzięki za odpowiedzi Sylwia J.

Gość mama Mania
Z lekcji śpiewu nie korzystaliśmy, ale w zeszłym roku moje dziecko w wakacje przez 5 dni uczestniczyło w Kreatywnych Półkoloniach w Fundacji Fabryka Muzyki. Nie polecam tego miejsca na półkolonie. Ponieważ po kontakcie z opiekunką Panią Katarzyną pozostała trauma i moje dziecko na pytanie "gdzie zapisać Cię w tym roku na półkolonie?" odpowiedziało "tylko nie do Fabryki Muzyki !!!" my tam na pewno nie powrócimy nawet na jakiekolwiek inne lekcje. Dziecko się skarżyło na fatalne jedzenie i również jego brak, zachowanie opiekunki, zajęcia "kreatywne" były naprawdę nieciekawe i krótkie, cała aktywność polegała na prowadzaniu dzieci do parku. Ogólnie wykonanie nie zgodne z tym, co organizator obiecuje na stronie. A w dni deszczowe dzieci siedzą cały dzień w tym piwnicznym pomieszczeniu.